Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#60014) TGWH válasza membrandj (#60006) üzenetére


TGWH
őstag

Ilyenre meg figyelni kell :D
Mindenhol 18 ezer az xfx pro550, nekem ebbe a futár is belefért :D számlát csatolták e-mailhez, és írták, hogy küldik a csomaggal együtt. Teljesen korrekt felállás.
Nincs odaírva hogy OEM proci, tehát szerintem lenyúlták... jó lesz az máshova. Mert ugye ha jár akkor jár, én kérés nélkül küldeném, vagy legalább megkérdezném kell-e, vagy ha már procihűtőt is vesznek, akkor nem dobozost adok :D mindegy, megyek tápot szerelni, bár nem tudom hogy fér el az a sok kábel :D

Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.