Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#139010) Siszibatya válasza megint én (#138998) üzenetére


Siszibatya
tag

Szia ! :)

Phanteks Enthoo Pro M (PH-ES515P) 28,7k - ezt a házat ajánlom neked , ebben elférsz :)

Palfitom már leírta a kérdésedre a választ. -pumpájának van egy hallható hangja , ami esetlegessen zavaró lehet és egy minőségi léghűtéssel jobban jársz élettartam szempontjából hosszútávra , mert azon maximum a ventillátorokat kell cserélni . ( értsd lehet bírnak akár kb. 4-5évet vagy többet a minőségi ventik Noctua , Noiseblokker , Akasa stb hasonló minőségben )

Egy ilyen játékvízhűtés azaz kompakt vízhűtés nem bírja annyi ideig mint egy léghűtés és ne adj Isten ,hogy eláztassa a gépet vagy elromlik a pumpája és kukázhatod / garanciáztathatod ha a géped egyáltalán túléli .-biosba van olyan funkció hogy ha elér egy bizonyos hőfokot a proci akkor kikapcsolja a gépet - nem jut eszembe a pontos neve - aki ezt kikapcsolta az rosszul járt adott esetben

Felhívnám a figyelmedet arra , hogy nem ilyesztegetni szeretnélek csak fordultak már elő ilyen esetek és itt most márkától függetlenül írom ezt

[ Szerkesztve ]

Üdv.: Tamás

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.