Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz SyMbioTe #100852 üzenetére
Az évek alatt kissé kijöttem a "gyakorlatból", ezért kérdezek lehet butákat.
Ahogy nézem ezt a H97M alaplapot, van egy olyan feature, hogy "Multi-GPU: AMD CrossFire Support", ami gondolom azt jelenti, hogy több videókarit lehet berakni, viszont az "AMD" szócska szemet szúr.
Ez jelent valamit? Vagy teljesen jól használható nVidia kártyákkal is?
Én csak olyan alaplapot akarok venni, amiben biztosan jól érzi magát az nVidia kártya, AMD szóba se jöhet (ez a sajátos gyagyaságom, kérlek nézzétek el).
Illetve kinéztem ezt a Deepcool Tesseract BF házat, gondolom ebbe jó az alaplapok nagy része, igaz?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Komplett PC Ryzen 5 2600x GTX 1070Ti 16GB ram
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest