Hirdetés
Aktív témák
-
Benji21th
tag
Hali! A segítségeteket szeretném kérni. Egy ideje laptopot használok, a dedikált vga-nak köszönhetően, jópár játékkal tudtam játszani, igaz némelyikkel erős kompromisszumokkal. Jelenleg azon vacilálok, hogy visszatérjek asztali pc-re, vagy maradjak laptop vonalon. Egy Dell laptopot néztem ki 170ezer forintért(i3 370M, 4Gb ram, HD5650 vga, 3év gari). Neki kéne asztali vonalon egy ellenfél ugyanennyiért és ugye monitorral. Túl sok kikötésem nincs, szeretném ha ez is Intel lenne, fontos lenne, hogy ne legyen túl hangos és a ház is lehetne valami esztétikus darab. A monitorból elég lenne egy 22"-os. Leginkább játszani szeretnék vele, néha tv-re lenne kötve, filmlejátszás végett, a tuningnak nem vagyok híve.
Köszi előre is:-)[ Szerkesztve ]
-
Benji21th
tag
válasz varsam #17409 üzenetére
Ezekkel én is tisztában vagyok, azonban az, hogy azt írtam leginkább játékra kell szerintem megzavart picit...én arra voltam igazándiból kíváncsi, hogy minőségibb különbség lenne játék és játék között. Tehát én eljátszom medium grafikán is ha kell, mert sok előnyöm származott eddig is, hogy laptopom volt. Nekem borzasztóan tetszett, hogy elmentem egy lanpartyra, mindenki a kábelekkel szórakozott, meg hogy, hogy rakja a monitorját...én pedig leültem és felhajtottam a kijelzőt és kész...a játékok pedig ugyanúgy mentek nálam is, nem használtam élsimítást, esetleg kisebb felbontásra váltottam. A konfigot köszi agemate, tetszetős, bár lehet, hogy azért a vga-ra hajlandó lennék még egy kicsit áldozni, a gtx 460 szimpatikusabb. Sürgősnek végülis nem sürgős, egyelőre csak tapogatózok, próbálom követni az új dolgokat, elég sok jópofa dolgot láttam a CES 2011es hírekben is.
peaceÍgy visszaolvasva feleslegesen lett ilyen hosszú, szóval a lényeg: Lenne-e asztalival annyival jobb grafikája a játékoknak (megfelelő sebességgel persze), hogy megérje lemondani azt a kényelmet amit a laptop néha nyújt.
[ Szerkesztve ]
-
Benji21th
tag
Sziasztok
Új gép vásárlására készülök. Kb. 150-160 ezerig mennék el. Leginkább játszanék és filmeznék rajta, ezeket egy 106centis led tv-n, 1980*1080-as felbontással. Amihez ragaszkodok az egy GTX560 TI vagy egy HD6950 erősségű videokártya. Nincs szükségem dögös, látványos házra, elég ha jól szellőzik és csendes. A HDD helyzettel tisztában vagyok, de találtam 16 ezer forintért egy 500GB-os SATA3-as Seagate Barracuda merevlemezt, ezekről mi a véleményetek?
Segítségeteket előre is köszönömÜdv
-
Benji21th
tag
Köszönöm szépen mindkettőtöknek. Esetleg ha nem vagyok túl pofátlan, valamilyen könnyebben beszerezhető házat nem tudnátok az NZXT helyett ajánlani?
-
Benji21th
tag
Oké oké oké oké oké Köszi a felvilágosítást. Még azt azért szeretném megkérdezni, hogy szerintetek megér egy kis felárat (~6e Ft) az ajánlott vga helyett egy VT3XD HD6950 2GB, vagy ez is a sata 3hoz hasonló eset?
-
Benji21th
tag
Sziasztok
A múltkor kaptam tőletek nagyon tetszetős konfigot (i5-tel és 560TI-vel), de sajna úgy adódott, hogy be kell érnem kevesebbel...Elolvastam jó pár ajánlatot tőletek és kiválasztottam pár komponenst aszerint, hogy melyiket tudom ésszerű keretek között megszerezni:Asrock H61M U3S3S
Core i3 2100
Kingmax 4GB DDR3 1333
Bitfenix Merc Alpha
FSP HEXA 500
WD 320GB Sata2 (WD3200AAKS)
Sapphire HD6870 1GBJelenleg egy laptopon kínzom magam, éppen ezért biztosan orbitális előrelépés lesz. Viszont szeretném tudni, mit veszítek egy ilyen visszalépéssel játékok terén az előző ajánlathoz képest. Ez a konfig kb 30ezerrel olcsóbb az általatok ajánlottnál.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Home server / házi szerver építése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Automobilista 2
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS routerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- Eladó pcm
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest