Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steve1207

veterán

válasz Jakesz #11957 üzenetére

Szerintem teljesen, ha csak pár általános alkalmazást használunk. Én évek óta úgy érzem, hogy a kevés ramot ebben az "általános" szegmensben a SoC kompenzálja. Tehát kezd lassú lenni az egész rendszer, jön az újabb eresztés pár évenként, ahol az erő miatt fluidabb lesz, de alapjaiban csak egy fokkal tudod jobban használni, mint eddig. Ami sokaknak elég, viszont aki pl használ vpn-t vagy cloud gamet már szívja a fogát ugyanúgy, pedig alapvetően csak az a plusz 2gb kellene a jó élményhez. Megkockáztatom még a 6-7 éves DDR3-as boxok is bőven fluidak lennének a dupla mennyiségű rammal és nem gondolkodna az ember a cserén.

#11955 kano: azok a fadobozosok jó cuccok voltak, csak a szokásos recsegő poti kb azokkal a szériákkal lépett be náluk, hogy rosszabb minőségűeket kezdtek használni. Azon kellett túllépni vagy cserélni évek után. Nekem a napi hangfalam még egy ős Genius 2.0 az első szériákból, nem igazán éri meg a váltást a 40e-es kategória a mai napig.

#11959 kano: standby-ból mindegyik akadozik, ezért nem volt érdemes azon problémázni pl egyiknél se. Nekem az az első 6-7 éve, hogy kikapcsolom és nincs gond hónapokig a sebességgel. Pár hete lőttem pont egy képet és olyan fluid, mint újraindítva:

Új hozzászólás Aktív témák