Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
sziasztok!
ezen az android 11-en, hogyan lehet a youtube app-ba úgy bejelentkezni, hogy nem cseréli le a tényleges android-ban a felhasználói fiókot?
( ha most fiókot váltok a youtube-ban akkor lecseréli az
android rendszerben lévő fiókot is.. ) -
atala
addikt
Úgy látom, sokan ajánljátok a Strong LEAP-S3 típust.
Erre telepíthető a SmartTubeNext?
Nagyon megszoktam ezt a reklámmentes youtube lejátszót. Az olcsó kinai tv-boxokra simán telepíthető, de erre az android tv-sre nem tudom. -
atala
addikt
Sziasztok!
Androidos Tv boxot keresek, max 25 ezerig.
Telepíthető legyen rá a SmartTubeNext APK.
Valamint Netflix, és HBO max fusson rajta.
Mit ajánlotok? -
Sziasztok.
Tudna valaki olyan tv boxot ajánlani, ami támogatja az afr-t, azaz a kadenciahelyes lejátszást? Akár android alatt is. -
treklam
tag
A slimboxtv romot fel lehet rakni micro sd-re is valahogy?
(hogy ne kelljen törölni az eredeti lejátszón lévő romot. Kijött a95x f4-re is a slimboxtv.) [link] -
ezozo
tag
Köszönöm a rávezetést a beállítási lehetőségre!
siker!
Ebbe a Remotes & Accesories-be pont nem léptem be,vagy beléptem de elsiklottam a Set up remote buttons mellett!
beléptem a hangerő szabályzásba! ott volt az automata-LG TV-Google tv!
google tv kiválasztva! kiléptem,youtube elindít és láss csodát a kis box hangereje megjelent!jól feltoltam,vissza a beállításba,LG tv távirányítóra van most rakva és brutál hang lett!
köszi mégegyszer mindenkinek! Nem gondoltam hogy ezt így kell!
Egyre jobban tetszik a kis box!
Főleg így! -
ezozo
tag
Sziasztok,van egy Strong Leap-S3 smart boxom,most vettem,hanggal van gondom,üzembe helyeztem és a hang nagyon halk,három tévével teszteltem,kettő LG meg egy samsung,ugyan az a gond,normál használatba a tévék 8 as hangerőn már teljesen jól halhatók,ez a box feltekerve százig akkor adja vissza egy tévé 8 as hangerejét kb,boxon beállításaiba nem találtam hangerőt,hogy esetleg ott feljebb állítsam kicsivel,aztán a tévén meg tovább,tetszik a készülék de ez a halk hang ez gáz!
lehet ezzel valamit kezdeni? reseteltem,újra végigvittem az üzembe helyezést de semmi változás,optikai kábellel összekötve ugyan ez a gondom.
erre rá van írva hogy Dolby vision,meg atmos,de nekem normál hang is elég csak ne koppon menjen már és akkor is halk a tv!
Válaszokat előre is köszönöm! -
Dzsolo
senior tag
válasz
-cobra- #9831 üzenetére
Én csak a Strong Leap S3 ról tudok nyilatkozni, mindent visz, teljesen elégedett vagyok vele, nagyon szép a képminősége is. A youtubot TV-n használom mert Indiai előfizum van és nem engedte telepíteni a többi appot (Netflix, HBO, stb...) Állítólag van rá reklámblokkoló, de nem foglalkoztam még vele.
Az ára is jó [link] -
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbiak közül melyiket érdemes venni, nagyjából egy árban vannak:
Chromecast 4 + Google TV
Xiaomi TV Stick 4K
Strong Leap S3
Főleg youtube cast-elésre lenne használva mert a TV gyári appja elég lagos lett az évek alatt. Erre ugye mindegyik alkalmas, de később lehet más appokat is használni fogok, ezért fontos lenne a terméktámogatottság, megbízhatóság. -
Steve1207
veterán
Csak megkérdezem így 1 bő év után, mert már zavar
tudnátok segíteni abban, hogy a Disney+ miért nem működik BT hangcuccot csatlakoztatva? "Hiba történt. Próbálkozz újra. Ha továbbra is..." blabla. Az alany egy MeCool KM2. Az alap dolgokat körbejártam, de nem sok "értelmeset" írnak, csak a szokásos sablon dolgokat. Több headsettel próbálva, a reddites "menjen a film és csak akkor csatalkozzon a fejes" se működik, egyből feldobja az ablakot. Anno még azt is láttam, hogy xy bluetooth soundbarral megoldódott, hogy a dolby dolgokat kikapcsolták a tv-ben, akár a passtrough, akár a különböző dekódolásokat manuálra állítva, de egyikkel se működőképes.
Talán a HBO is hasonló volt régen, de most a legtöbb streamingnél már működik rendesen, kivéve a Disney. -
*Mukeey*
addikt
Teljesen random belefutottam egy fire tv stick lite-ba 37€-ért. Mondom annyiért veszek egyet, ha más nem, az apple tv megy rajta, ami androidos boxon nem, vagy csak böngészőből vagy mòkolva.
Teljesen jò kis szerkezet, ennyiért sztem megérte.Persze nem olyan komoly, mint akár egy mi box s.
-
fatalista22
tag
Számomra nagy tanulság volt, hogy streameléshez hatalmas a különbség az android box és az android tv-box között. A Skyshowtime például csak az andorid tévés boxokra telepíthető. A google play engedi ugyan az android boxra a telepítést, csak utána nem indul el.
-
Exelsior24
aktív tag
Szívesen!
Igen MM-ban van amúgy mindkét fajta belőle [STRONG LEAP-S1 4K UHD médialejátszó] , és a [STRONG LEAP-S3 Android TV 4K UHD médialejátszó] , hétvégén jártam a helyi üzletükben és tele volt a polc mindkettővel.
-
looser
addikt
válasz
Exelsior24 #9825 üzenetére
Szia! Köszönöm, ez mind remeknek tűnik! A Strong még beltériként is elég megbízható volt annakidején Mindig TV-hez és az ára is szuper, mivel azt nem írtam, hogy max. 30e-ig keresek. Már vártam, hogy esetleg kínai oldalak linkjét kapom, de ez így, MM-ból, hazai garival, ennyiért igazán szuper. Köszi még egyszer!
-
Exelsior24
aktív tag
Szia!
Ha mindenképpen szükséged van ethernet port-ra, és nem elég a WiFi, akkor pár tvbox úgy mint a Xiaomi TV Box gen 2. illetve a tv stick-ek kapásból kilőve. Hacsak nem akarsz mindenféle USB hubokkal és USB-s ethernet adapterrel bűvészkedni.
Illetve ha hivatalosan támogatott HBO-t és Netflix-et szeretnél Widevine L1 hitelesítéssel, akkor valószínűleg valamelyik AndroidTV rendszerű box lesz a neked megfelelő.
Amiket nálunk több weshopból is meg lehet venni, és ilyesmi box-ok:
[Thomson THA100]
[STRONG SRT-401 LEAP-S1]
[STRONG LEAP-S3] (Máshol is meg lehet venni, de az Árukereső valamiért most csak ezt hozza fel)
Ezeken mind van Ethernet port, és USB port is.Esetleg még az Amazon Fire TV Cube-ja jöhet szóba, bár azt nem igazán ismerem én.
-
looser
addikt
Sziasztok!
Melyik lenne a legmegfelelőbb megoldás, ha ethernet portra (100MBit elegendő) és külső usb-s diszk csatlakoztatására ill. HBO, Netflix, Kodi és Youtube appokra lenne szükségem? Nem kell hdr vagy dolby, egyszerű sztereo hangzás elegendő, egy régebbi plazma tévére lenne kötve hdmi-vel ez a külső eszköz.
Köszi & üdv
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Exelsior24 #9821 üzenetére
Köszi🤗
Igen, MM-ban van valamennyire választék, én is ott fogom megvenni. -
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
*Mukeey* #9820 üzenetére
Szia!
Bocsi, úgy alakult, hogy elutaztunk a hétvégére kikapcsolódni péntek délután, és most értünk haza, de meg is néztem neked.
Nekem még az első generációs Xiaomi Mi Box S-em van AndroidTV 9-es rendszerrel, de arra is simán engedi telepíteni a Direct One-t.
[Mi Box S - Direct One app]Hazafele jövet amúgy megálltunk kicsit shoppingolni és amíg a nők a ruhaboltokat járták, én beugrottam a helyi Media Markt-ba körbenézni.
Meglepetésemre volt egy csomó TV Box az egyik polcon ,Xiaomi Mi Box S-ek az új 2. generációsok, Xiaomi 4K-s TV Stick-ek , Chromecast with Google TV HD-s verziók (4K-s az furcsa módon nem volt egy darab sem), és Strong LEAP S1 és az új Strong LEAP S3-ból is egy csomó volt a polcokon.
A Strong LEAP S3-ra majdnem el is csábultam, de végül nem vettem semmit. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Exelsior24 #9818 üzenetére
Köszi! Légyszi nézz majd rá, mert akk vennék egyet a MM-ban ma🤗
-
tylerddd
veterán
Üdv! Öregecske Mede8er 600 és egy rendszerfrissítés óta meggárgyult Chromecast with Google TV helyett keresek valamit és két legyet üthetnék egy csapásra egy Dune HD Homatics Box R-rel. Olvastam itt, hogy próbálgatják, tesztelgetik, jönnek FW-k, de érdemes-e már megvenni? Annyira nem sürgős, de idén még beújítanám. Tapasztalatokat tudtok mondani az eszközről? Köszönöm!
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
*Mukeey* #9817 üzenetére
Szia!
Ha ez az az Applikáció amire gondolsz, akkor elvileg igen lehet AndroidTV rendszerű boxokra is telepíteni:
[Direct One Play Áruház] nincs kiszürkítve a neve, és engedi kiválasztani is.Ahogy a képen látható, nálam az összes android-os eszközömre engedi telepíteni, a Mi Box S-re is.
Ne tévesszen meg a neve a képen, a Xiaomi MIBOX 4, az a Mi Box S, automatikusan ennek ismeri fel és nevezi el a Google, mert a kínai verziójának eredetileg ez a neve neve, de ha gondolod ha hazaértem megnézem magán a box-on is a Play áruházban, hogy ott rákeresve is feldobja-e és engedi-e telepíteni. -
*Mukeey*
addikt
Mi Box S-en megy a directone?
-
w.miki
veterán
válasz
Beni2360 #9812 üzenetére
Movian mégis tudott jelszó nélkül csatlakozni a Samba szerverhez.
Edit: eddig. Most mióta az FTMC jelszót kér, valamiért a Moviannal sem tudok belépni a saját SMB HDD-mre.
Nem hiszem, hogy vannak még friss pluginja... Talán néhány még működik. A rad.io/shoutcast, opensubtitles, meg azt hiszem valamelyik onlineTV. -
Beni2360
félisten
Csak,hogy a win es a linux két különböző rendszer. Egyszer már az elején megadtad a router konfigurálásánál es ő elraktározta magának. A CE - KODI alatt is 1 x kell beirnod és többször már nem. Ha akárki a hállózatadból csak úgy beléphetne minden azonosítás nélkül a routeredbe igen csak gabesz lehetne.
-
-
w.miki
veterán
Kodiban nekem sem sikerült elérni a Samba-t hiába írtam be a nevét, Asus.
Movian simán megtalálja így.
FTMC is megtalálta, de jelszót kér a belépéshez, holott a Sambamon nincs jelszó
Egyébként Android alatt az FTMC egész gördülékenyen játszotta le a 15 GBos OblivionOpenMatte.mkv filmet.
Illetve az zavar még, hogy a (Kodi) FTMC alatt állandóan a hangerőt kell állítgatni a beszéd/harcok között, az egyik halk, a másik hangos.
Movian ilyet sem csinált. (Igaz az le sem játszotta)
-
Én is routerhez kötött (ASUS WL 500G) HDD-vel kezdtem tizen évvel ezelőtt, 4 lemezes NAS-ra nincs szükségem, és kell egy kis utánajárás, de egy 5-15 E ft-os levetett thin client/Gigabyte BRIX/Intel NUC -ból jó kis családi központ építhető. Sokkal jobb, mint egy alap NAS és jóval olcsóbb, mint egy X86-os NAS (tény nem lesz 4 lemez támogatás)
-
blakey
titán
válasz
Somatom #9801 üzenetére
Biztonsági okok miatt vezették be évekkel ezelőtt. Kodi Wiki oldalán vagy LibreELEC, már nem emlékszem, ez le lett írva, akkoriban téma is volt. Egyébként Zeroconf alól megy a keresés (úgy rémlik) és megtalálja. NFS esetében is meg kell adni az elérési útvonalazót. Rendszertől függően, az SMB-k eltérően viselkednek, viszont, ha kézzel mindent megadunk, az elérési utat, a könyvtárat is, akkor működik. 100%-ban biztos vagyok benne, hogy az a program, amivel megtaláltad pl. a NAS-od, az én gépemet is megtalálja, de nem fog belépni, csak, akkor, ha mindent kézzel megadok. X-Plore fájkezelő nálam pl. ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Viccrovat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Dell PowerEdge R420 1U Intel Xeon E5 2420v2 12C/24T 16 GB + HDD szerver konfig
- Asus Prime X470-Pro + Ryzen 7 2700X +Cooler Master Hyper 212 +32 Gb Patriot Viper 3.200 Beszámitok!
- Mac mini M4 Pro 12/16 24GB/512GB SSD - Csak 1db!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest