Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-09-08 07:24:37

LOGOUT.hu

Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6726) Jadro


Jadro
veterán

Sziasztok!
Egy megerősítést vagy eltántorítást szeretnék kérni. Jelenleg A TV-t már be se kapcsolom, tervezem lemonadni a TV előfizetést ha lejár a hűség és arra gondoltam, hogy helyette beújítanék egy Mi Box S-et. Főként Youtube és HBO GO van használatban PC-n meg néha M4 sport. Nyilván egy HDMI kábellel átvihetném a PC kiterjesztett képernyőjét a TV-re és akkor csak egy hosszabb HDMI kábelt kellene vennem, de akkor nincs távirányító és kanapén döglés közbeni nyomkodás. Meg közösségi TV bámulás. :)

A TV egy okos TV..volt valamikor, de eljárt felette az idő és pl a youtube app már eltűnt. ( Samsung 5500 sorozat.) Kb egy be nem kapcsolt kijelzőként pihen mostanság.
Jó lenne életet lehelni bele és néha azon nézni a 720p sorozatokat vagy éppen FHD filmeket családilag amik a PC-n pihennek. Emellett van HBO GO előfizetés is illetve Youtube-on is bóklászgatnék, zenélgetnék. Ezzel kapcsoaltban két dolog jut eszembe. Reklám mentes youtube megoldható? (Zenehallgatás miatt érdekel leginkább.) Telefon youtube tükrözés megoldható?
Lassan lejár az UPC hűségem és a TV-t lemondanám, mert minek. Ezzel egyidejűleg Netflix-re (HD) is előfizetnék valószínűleg az HBO GO mellett.
Jack kimenetet látom hogy van, az is jól jönne, hogy lehessen erősítő felé küldeni a muzsikát. :) Röviden és tömören ezekre megfelelőnek tűnik elsőre ez a kütyü (és 20K-t még áldoznék is rá). Jól látom, vagy valami elkerülte esetleg a figyelmemet? Előre is köszönöm a tanácsokat és meglátásokat! :)

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.