Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-09-08 07:24:37

LOGOUT.hu

Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6721) Gino20


Gino20
őstag

Sziasztok!
Amlogic topikban kérdeztem már, de sajnos nem kaptam választ (lehet nem oda illő téma).
Korábban már írtam ezzel kapcsolatosan.
Van egy Beelink GT King boxom, ami ha közvetlen a TV-re van kötve HDMI-vel, akkor megy szépen a CE és a reboot android is, de mivel van egy soundbar-om, így nálam a bekötés Box HDMI -> SB HDMI IN, SB HDMI OUT (ARC) -> TV HDMI ARC, így ha TV-n forrásként az SB-t választom ki, akkor bejön a CE, de így már nem oké a reboot adnroid, vagyis betölt (hallom, hogy lépkedek a menüben), de nincs kép. Természetesen megnéztem minden beállítást, de nem segített, viszont amlogic topikban írták, hogy lehet a droid a gond (Akkor az Android szoftverében lehetett valami, nem tudott fogadni EDID infókat a SB-n keresztül), így arra lennék kíváncsi, hogy hogyan tudom root-olni a boxom? Tudtok valami itinert adni?
Ezt most próbáltam ki [link] [link] , de nem segített. Nem értek hozzá, de olyan mintha ez csak a felületen változtatott volna, kiegészítve 1-2 progival, mert a rendszer szerint ugyan az a 2018-as droid fut a boxon.
Amúgy ez a jelenség csak Beelink-en van (GT King és GT King Pro-n is). Nemrég volt alkalmam kipróbálni egy X96 Max +al és tökéletesen működött a reboot.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.