Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Sajnos arra sincs biztosíték hogy bármelyik gyártó firmje nem tartalmaz valami oda nem illőt, de nem jellemző. Te is átnézheted a rendszert simán egyébként. Ahogy írtam a Meccolon van is kb 6 progi ami nem kell, de azért azok sem okoztak komolyabb gondot senkinek ha ottmaradnak sem. Ha csak filmezésre és hasonlókra kell akkor nem hiszem hogy ezek a boxok tudnának nagy gondot okozni ilyesmivel, egy telefonnál már macerásabb lehet, de ott sem voltak annyira veszélyesek pedig anno szedegettem pár romból felesleges dolgokat
Minőségre meg simán megfelelnek, főként hogy ahogy írtam 7-15 ezr ft-os készülékekről van szó, amik max pár évig lesznek használatban. Nem egy atomtengeralattjáró kategóriás eszközök, nincs sok lehetőség bennük.
Vegyél Wetek-et, megbízható, frissítik, stb. Drágább mint a többi, de ha ez nyugtat meg akkor nem rossz választás. Azt biztosan joban "ellenőrzik" gyártás után (igaz erre nem vennék mérget)
Nekem volt, de nem adnék most annyit értük mégegyszer, arra amire keresel egy Mecool is megfelelne szerintem. ( a Netflix miatt ajánlom a Mecoolt)
Vagy ha biztosra akarsz menni építs egy olcsó HTPC-t, és ellenőrzött szoftverekkel és általad választott gyátók összetevőivel megépítheted. Az ár több lesz, a beállítás is nehezebb esetleg, de tuti gépet lehet építeni
Vagy vegyél mini pc-t és friss wint-t telepítesz rá amin tudo mi fut és mi nem.
Esetleg ilyen ha az ár nem számít. Nem néztem mit tud, de "márkás" ( annak aki szereti)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 13400F , RTX 2080 Super , 32GB RAM , 1TB NVME
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- ÚJ GAMER PC // INTEL i5-12400F // 32GB RAM DDR5//AMD 6700XT //1TB SSD //2 ÉV GARANCIA
- GAMER PC Asus FX6600 8gb Ryzen 5 5500 16gb ram 1tb ssd Win11
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest