- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pukkancs
aktív tag
Hi még 2 éve vettem Iponnál egy alaplapot, egy giga p35 ds3-mat, akkor 21864 Ft-ba került, most meghibásodott ez az alaplap, ha mondjuk másikat kapnék, de olyat már nem tudnak adni, mint amilyet küldtem gariztatásra, akkor milyen másikat válasszak?
Kifelejtettem, hogy passzoljon ahhoz a konfighoz, ami az adatlapomon is van. -
Pukkancs
aktív tag
Ha van pénzed rá, meg szükséged van az 1600Mhz-es fsb-re meg a pci-e2.0-ra ( elöbb-utóbb szükséged lessz rá), akkor a giga x38-at. A DFI-ről annyit hallottam, hogy jó minőségű lapokat gyárt, de többet nem tudok mondani róla, lévén nem olvastam a DFi topikot. A p35 dq6 mellett a jobb ár/érték szól, de ha hamarabb elavulttá válik, mint az x38, akkor x38-at érdemesebb venned.
Tényleg lessz x48, de egyrészt nem megerősített forrásból azt hallottam, hogy az x38 butított változata, és megintcsak nem megerősített forrásból azt hallottam, hogy úgy januárban fog jönni. Ezek nem biztos, hogy igazi hírek, én csajk azt írtam, amit én is olvastam -
Pukkancs
aktív tag
Hy én egy x38-as alaplapot szerretnék választani, ti melyiket ajánljátok? mert én gigabyte x38 dq6-ot választanék, de kicsit drága. Az x38 ds5 vagy egy p35 dq6-ot néztem ki hejette. Mikor fog olyan proci kijönni, amelyik 1600 fsb-s? Mert késöbb vásárolnék processzort, és akkor előnyösebb választás szempontjából az x38. Ja és az x38 dq6-nál mennyivel tud kevesebbet a ds5?
mod: tehát, ha késöbb (kb 2 hónap) veszek procit, akkor érdemesebb x38-at venni, mint p35-öt? (így érthetőbb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Warframe
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- ASRock H81M-VG4 R2.0 LGA 1150 alaplap
- Laptop ramok 2x4Gb DDR4 2133/2400/2666Mhz 2x16Gb 3200Mhz és 2x32GB 2666Mhz párban!
- ASUS P7H55-M alaplap + i3-540 proci
- Eladó Gamer PC félkonfig : Asus UEFi HDMi-s alaplap/Core i7 k-s proci/hűtés !
- Eladó PC félkonfig : Gigabyte UEFi alaplap + intel Core i5 processzor + hűtés !
- Eladó Gamer félkonfig : ASRock Gaming Fatal1ty alaplap/16GB DDR4 RGB/i7 6700/hűtés !
- ASUS Z97-AR + 4790K + 32GB félkonfig
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest