Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
addikt
Helló! Abit AN9-32x alaplap, ami nem Fatal1ty kapható valahol? Nem találtam egy árlistán sem.
Hű, most találtam, de 45k. A Fatal1ty 30... Szuper.
[Szerkesztve] -
Malachi
addikt
sziasztok
AM3-as processzorhoz - AthlonII X2 240 - keresek nVidia 8200 -as integrált vga-s alaplapot. eddig csak Asrockot találtam, ami a legújabb biossal már kezeli az AM3 procikat. elvileg. remélem maradéktalanul.
egyéb ötlet? a lényeg, hogy nV8200-as chipsettel AM3-as lap legyen. olyan 13-15e körül.
köszönöm!
(mondjuk rá lehet beszélni az AMD-re is, de az nVidia 8200 tudja a hybrid-SLI-t, amit szerintem biztosan kihasználnék)
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
sziasztok! platform váltás előtt állok (most már tényleg nagyon közel) és valamilyen ASUS kell majd, ATX, 1150-es, a legújabb szériából. Z97 vagy H97. jönnek majd az új űrszimek, kell alájuk a vas. amit szeretnék: kb. 5 évig ne kelljen cserélni, legyen tartós. a finom tuningot, ha megy a procival, akkor bírja. sok USB aljzat mindig jó!
nem kell 4xSLI, meg semmi kutyafüle, de persze a legjobbat szeretném azért, amit rászánok. ez az összeg 35k körül lenne. van ebben az árban értelmes választás? nézegettem az ASUS honlapot, de ott van vagy 20 féle lap, fene igazodik már ki rajtuk...
először egy olcsócska i3 kerül majd bele, aztán később azt fejlesztem majd. ja, láma kérdés: a DDR 3-as ramjaimat beletehetem ugye?
köszi a segítséget!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest