Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi
senior tag
na egy gyors körkérdés:
e4300-hoz kéne lap, tuning elég fontos (3g vagy kicsit fölötte kéne, hogy menjen, ram nem gond). Viszont pénz az nincs
Így ami talán szóba jöhet, ezekre kérnék véleményeket:
abit ip35-e (sajna nincs benne firewire, ami azért hasznos lenne) 24k-ért,
úgy hallottam asus p5k-t semmi pénzért se, úgyhogy az nem lesz.
gigabyte p35-s3 25k (szintén no firewire)
giga p35-ds3p (van firewire) 31k
Csak hát firewire kártya kapható kb 3k-ért, úgyhogy lehet, hogy az abit érné meg legjobban.
Vagy még a régi 965 platformból pár: (ezeken sincs firewire)
gigabyte 965-s3 21k,
ds3 22k,
p5b 24k,
esetleg valami más?
köszi a segítséget.
Illetve egy asus m2r32-mvp-t mennyiért lehetne eladni egy x2 4000+-szal?Sounds like your fix is worse than your problem...
-
dudi
senior tag
válasz Sk8erPeter #3216 üzenetére
tudom, hogy ez itt nem a reklám helye, de hátha nem leszek legyalulva.
Szóval én épp most akarom eladni az Asus m2r32-mvp-m, talán. Ha jó árat kapok érte. Gondolom, mivel van procid az enyém nem is érdekelne. De a lap hátha.
Pü-zz, ha érdekel.
[link]Sounds like your fix is worse than your problem...
-
dudi
senior tag
hali! Úgy néz ki, hogy 0ft ráfizetéssel tudok szerezni giga 965-ds3-at, megéri szerintetek ráfizetni kb 6k-t hogy ds3p legyen, vagy 5k-t, hogy p35 ds3 legyen?
mert egy e4300 alatt lenne, szerintem a 965 is simán kihajtja a procit meg a ramjaim (geil value 2x1gb 800-asaim vannak)
Valamint az e4300 helyett nem lehet jó alternatíva egy e2160? Azt hallottam, hogy alap órajelen ezek eléggé gyengélkednek. Harmadrészt meg milyen rev-es a jól/jobban húzható? Mert e2160-ból intel szerint van G0 és L2 rev.
ThxSounds like your fix is worse than your problem...
-
dudi
senior tag
Asus m2r32-mvp-t semmiképp ne vegyél szerintem brisbane magos procival, nekem egy 4000+-om volt, nemigazán bírták egymást.
Nforce570-ek tényleg nagyon melegednek, de ha megoldod a hűtést valahogy, akkor jó választás egy hangos gépbe
Én is amúgy az integrált ati-kat javaslom, azok elég jól mennek, ha kikapcsolod az int.vga-t.
Én is a giga lapot ajánlom am2-re: [link]
remélem megnehezítettem a döntésedSounds like your fix is worse than your problem...
-
dudi
senior tag
sziasztok,
van valami best-buy ajánlott mAtx alaplap i3-2120 alá? Gariban cserélném asrock h61-u3s3-amat.
Lényeges szempont (amellett, hogy mAtx méret) a lehető legjobb (sztereo) hangminőség, ha van a kínálatban bármi különbség is. Meg a szokásosak: sok gari, usb3, ha van rajta esata, az előny.Köszi a segítséget,
dudiSounds like your fix is worse than your problem...
-
-
dudi
senior tag
sziasztok,
alacsony fogyasztású itx rendszer összeállítását tervezem, amibe i5 6600-at néztem ki.
Olyan lapot keresek alá, amivel limitálható mondjuk 35W TDP-re. Szeretnék m.2 ssd-t is tenni bele, ami miatt egyelőre Gigabyte GA-H170N-WIFI és GA-H110N lehetőségeket találtam. WiFi-re nincs minden áron szükségem, plusz 10 ezret csak az nem ér meg nekem.Kérdésem, hogy a h110-es chip engedi a TDP limitálást BIOS-ból (illetve ugye a h170-es tudja?)?
köszönöm,
dudiSounds like your fix is worse than your problem...
-
dudi
senior tag
Hello,
Gigabyte ga-b150n phoenix lap vásárlását tervezem, a kérdésem, hogy vajon abban lehet tdp limitálni a procit?
I5 6600 vagy 6600t-t tennék bele, mITX házba (chieftec ix-03b), csak félek, hogy a 65w túl sok volna neki (picoPSU-val).Köszi
Sounds like your fix is worse than your problem...
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest