Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Biztonságosabb SSH
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Üzenet az országnak
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok. X2 4400+ mellé milyen lapot ajánlotok? max 20+/-, de ha olcsóbb, az nem baj, csak egy picit lesz húzva. Ha olcsóbban kisjön, lehet nagyobb proci megy bele. Köszi.
-
TazLeacher
nagyúr
Erről a lapról szeretnék informálódni, aki tényleg vágja. Főleg a tuning része érdekelne. Tudom, ne számtsak ennyiért nagy durranásra, de mégis...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz magellan01 #4099 üzenetére
Az Asrock-ot gyorsan felejtsd el.
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
X2 4000+ alá keresnék lapot.
Márka teljesen mindegy, ami fontos:
-tuning egyáltalán nem lesz, soha
-integrált VGA nem kell
-tök mindegy milyen a hang, lesz külön hangkártya
-a lehető legmegbízhatóbb legyen
-nem ártana, ha lenne hozzá vistás driver, de nem muszály
-minnél olcsóbb legyenVárnám a javaslatokat, köszönöm!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Gyuri27 #7012 üzenetére
Nem szükséges, de az nem baj, ha van, csak nem kell.
Kicsit tágan értelmezted a márka mindegy kifejezést. Megbízható legyen, ez volt a fő cél. Ergo ASROCK kizárva. Igazából a Giga lapjait nézegettem, illetve, ha jól láttam vannak olcsóbb (olyan 15-18K körüli) MSI lapok is, csak ezekről nem sokat tudok.
Igazából, ha megmondjátok, hogy melyik chipset a jó, akkor már nem lesz nehéz választani, de AMD-ben full hülye vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Ace Ventura #7024 üzenetére
Miért, mi a baj a P35DS3-al?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Ace Ventura #7026 üzenetére
Akkor miért nem veszel egy új vinyót. Olcsóbb, mint egy új lap...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Ace Ventura #7028 üzenetére
Akkor meg gariztasd le...vagy már nem az? Nekem semmi bajom vele, és két haver is SATA-val használja, nekik sincs...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Ace Ventura #7030 üzenetére
Én nem hagynám azért ennyibe. Ez csak 20-30K, amit most habókra készülsz kifizetni. Posta le, kb 1000 Ft, ő legarizza szépen, posta vissza. Amennyiben 15 napon belül nem kapod meg, kérhetsz helyette egy zsír újat. Asszem így van. Magánszemély, vagy cég? PH!-s?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Ace Ventura #7033 üzenetére
Igen, az tré. Tudom, szívtam már be én is így, de 20K-t megért az a 2,5 hét...több időm volt mindenre...
Magánszemélyen nem egyszerű behajtani a garit.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Ace Ventura #7035 üzenetére
Hát sok sikert, és részvétem!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Ace Ventura #7037 üzenetére
Nekem abszolúte. Szeptember óta használom, hibátlan, rev1. Haverommal együtt vettem, az övé besz@rt. Ő kapott helyette azóta rev2-t, azt monja teljesen jó. Mondjuk azt mondta haverom, akinkek boltja van, hogy megszaporodtak a DS3 garik az utóbbi időben...ahhoz képest, hogy az elején szinte nem is volt.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Ace Ventura #7040 üzenetére
Én a rev1-et Seagate-el, egyik haverom a rev2-est WD-vel, a másik Samunggal. Szóval...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Benyadapro #7069 üzenetére
Milyen táppal lesz? Minek az 1066-os ram. Erre pont elég lenne egy KIT Geil Ultra 800. Illetve egy 2160-as plusz egy AC Freezer7.
Nézzük akkor:
Gigabyte P35DS3 19.500
E2160 13.800
Galaxy 8800GT 37.000
Geil Ultra 2Gb KIT 10.400
Cooler Master Hyper TX2 4.200
17" LCD (aprókból, új, 1 év gar) 25.000
Összesen: 109.900Akkor miröl is beszélünk?
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Gyuri27 #7073 üzenetére
Az is igaz. de a kettő nem függ össze. Egy 2160 alá pont tökmin1. Abban viszont igazad van, hogy jobb márka. Ettől függetlenül nézz utána, hogy igazam van-e. Állítólag csak az újak a micron chippesek, de azok még nincsenek itthon. Mondom ezt hallottam.
Mod.: én berakom OFF-ba...
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Ace Ventura #7075 üzenetére
Ebbe nem mennék bele, márcsak azért sem mert foggalmam sincs róla. Gondolom akkor a Sata port lehet a hibás, főleg, ha a többivel megy, de mondom ezt, mint egy laikus.
Egy jó tipp, hátha bejön, ennek utána kell nézni...elmész egy közeli boltba, veszel egy ugyan ilyen lapot. Majd hazamész, kicseréled a tiedre, és másnap visszaviszed, hogy sz@r. Ők kicserélik, neked meg van 2 zsír új lapod. Az egyiket meg eladod azzal a garlevéllel, amit a PH-s cimbitől kaptál. Na?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Benyadapro #7079 üzenetére
Gyere át ide, könnyebben tud bárki segíteni, mint itt.
-
TazLeacher
nagyúr
Nem nagyon vágom, hogy miért ilyen drága a 680, amikor a 750-est már 25%-al olcsóbban megkapod, erre a szakik biztos meg tudják adni a választ. Én spec egy olyan lapot néztem ki magamnak, amit sajnos itthon még nem lehet kapni, de külföldön már 1,5 hónapja árulják, láttam már 180$-ért, állítólag itthon 30K körüli lesz az ára. Az én választásom erre esett, és várok, amíg be nem jön hozzánk. Van az Asus-nak is 750-es lapja, olyan 27K körül, de ez annyira tetszik, és szépet és jót írnak róla, hogy inkább várok erre.
-
TazLeacher
nagyúr
Nagyon gyors kérdésem lenne (elég sűrgős).
York alá milyen lapot ajánlotok? A szitu a következő:
Most vennénk lapot és egy E8xxx procit.
Később lehet, hogy Yorkra váltana az illető, de lapot nem akar cserélni. Olyan lap kellene, ami mind2 alá megfelelő. Nem lenne baj, ha 30-40K között mozogna.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz MmDorian #10779 üzenetére
Először is, köszi!
Visszatérve a laphoz: a P45-DS4 megfelelő lenne mind árban, mind teljesítményben, csak nem tudom mennyire kamázza a Yorkot, illetve P45-el nem volt még dolgom, (állítólag nem olyan egyszerű a tuning) és révén nem az enyém lesz a lap, nem tudok "látatlanban" segíteni, mert még a BIOS-át nem is láttam...mondjuk nem kell nagy tuning, mert annyira nem számít.
-
TazLeacher
nagyúr
Kérnék egy tippet alaplap ügyben:
Prockó: X2 5000+
A lapnak semmit nem kell tudnia, általános, netezős, letöltős gép, nagyon ritkán játék, akkor is nagyon régi játékokkal. Win7-es driverek legyenek hozzá, és megbízható legyen. Ennyi, semmi extra. Ja, és az ár az elsődleges szempont.
Köszönöm
-
TazLeacher
nagyúr
X4 955 BE alá milyen lapot ajánlanátok? Alapvetően jó lenne olyan 25K körül, de sz@rt nem akarok. Tuning természtesen lenne, tehát ezt bírnia kellene. Több gyártó több lapját szívesen fogadnám. Most gondolkozom, hogy merre tovább, és az AM3 is felmerült...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest