- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Mivel ez már az n+1-dik ajándék topic, így lesz egy "nagy mindeféle" ajándékos topic: ez.
-
7
addikt
Szerintem a "vok" és a "h" is igencsak gány. Fórumon meg pláne, hiszen az nem chat, hogy sietned kéne a válasszal. Az ékezetekről annyit, hogy én Dvorakon tanultam meg (újra) gépelni, ott meg nincsenek ékezetek (kivételt képez ez alól a laptopomon található módosított kiosztás)
-
Makaveli
senior tag
Anyukám 37 apám 46. Mit vegyek kettőjüknek karácsonyra? Kb. 10.000 Ft-om van rá
-
Lenry
félisten
válasz
darnellsmith #39 üzenetére
a "naon" még elmegy a "lávollak"-tól hánynom kell, de a h és a vok szerintem eléggé "beléivódott" az emberekbe és is nagyon sokszor használom, mert gyors, rövid és mindenki tudja mit jelent még ha nem is látta azelőtt soha...
az ékezetekről meg annyit sokaknak van angol (vagy vmilyen más) nyelvű billenytűzete amin bajos magyar ékezetes karaktereket íratni. főleg akik nem is Magyarországon élnek... ha megfigyeled itt elsősorban ők írnak úgy. -
darnellsmith
senior tag
én tavaly karácsonyra vettem a barátnőmnek ilyen kis üveg téglát amibe egy közös fényképet rakattam, 2d-s, 3d-set csak úgy lehet ha ott vagyunk aztán vmi kis fülkébe be kell menni és 10-15 perc alatt összehozzák. De meglepetésnek szerintem jóvolt ezis, örült neki nagyon, az a lényeg
parfüm téma az nálunk nem gond mert barátnőnek megvan a kedvenc illata úgyhogy ha netán kap parfümöt akkor olyat, nekem meg van 4-5 féle úgyhogy egy darabig nekem nem kell venni -
Lenry
félisten
"juj még itt van a parfüm téma pfff ennél nincs nehezebb"
próbálj meg nőnek ruhát venni úgy hogy nincs ott (vagy még rosszabb: úgy h ott van)
én még nem mertem és jó sok idő lesz még amíg megpróbálkozok vele...
ruha lehet kicsi/nagy/másmilyenszínű/egyszerűen csak nem tetszik neki...
szvsz ruhát a legnehezebb venni...
(hardvert legalábbis biztosan könnyebb)
mod: ezt godlevnek akartam a #29-re
-
Lenry
félisten
én a Kedvesemnek egy ehhez hasonló rózsát vettem a névnapjára... egész megfizethető árban van és szerintem kifejezetten szép ajándék
nagyon örült és tetszett is neki, én ajánlani tudom bárkinek akinek nincs ötlete, szinte bármilyen mintával lehet kapni
és ha jól emlékszem a Mammut I.-ben rendelésre is megcsinálnak bármit, akár valakinek az arcát is belegravírozzák egy üvegkockába (persze az már borsosabb áron van) -
t1
veterán
Hali!
Nem tudom mit vegyek az egyik legjobb barátomnak karácsonyra (lány 16) olyan 2000 ft értékben áááá segítsetek -
godlev
csendes tag
Én naon örülnék egy tollnak szal jó lenne ha vmi ilyesmit kapnék. ezért nem veszek senkinek tollat nehogy azt higyjék h másolják az 5letem és nem kapnék tollat. tiszta logika
Ti minek örülnétek a legjobban? -
godlev
csendes tag
Elég nehéz választani mert egyedi stílusa van. Mindenképpen vmi modernre gondoltam nem olyat amit nagymamák kötnek. Tudom ez olyan aranyos meg szép is de túl színes. Én vmi arany színűre vagy szolíd lágy színű csíkozásra gondoltam. Ja am fekete szövetkabátja van
Talaltam egy nagyon jó selymes tapintású egyszerű fehér sálat. Sapkával együtt adták kb. 8k-ért
Ja am együtt mentünk ajándékokat vásárolni barátoknak és nagyon tetszet neki ilyen plüss patkány de nem vette meg. Most nemtudom megvegyem-e neki...
Én már adtam neki ilyen üdvözlőlapot saját szöveggel. Egy könyv mellé adtam és így az üdvözlőkártya könyvjelzőként is szuperál. Naon tetszett neki! El sem tudjátok képzelni milyen nehéz képeslapot vásárolni! Fél napba telt míg egy elhagyott kis papírírószerben találtam egy megfelelőt. Nemtom h vagytok ti ezzel, lehet h csak én vagyok ilyen béna a vásárlásban.
juj még itt van a parfüm téma pfff ennél nincs nehezebb roadtul nem értek hozzá ezért rettegek ilyet venni. komolyan mondom nekem ilyen vásárlási fóbiám van -
ladybug
őstag
válasz
darnellsmith #27 üzenetére
Jó, ezt még tűzd a csomagok mellé.
-
darnellsmith
senior tag
max egy csomag durexre gondoltam, hogy össze kössem a kellemeset a hasznossal
nemám, igazából még vmi karácsonyi képeslapra gondoltam amibe nem vmi hülye idézetet írok hanem magamtól vmi "szépet", mert szerintem azt többre értékeli hogy kicsit "megerőltetem" magam mintha vmi sablonos szöveget oda firkálnák
-
ladybug
őstag
válasz
darnellsmith #24 üzenetére
Szerintem nem az a fontos, hogy mennyi és milyen értékű. Nagyon kedves ajándékokat választottál, biztos, hogy örülni fog neki.
godlev: A sál jó ötlet. Olyat vegyél neki, ami a kabátjához illik. Szerintem a kézi kötésű sálak szebbek, mint a gép kötesűek, illetve azoka gép kötésűek, amik úgy néznek ki, mintha kézi kötésűek lennének.
Ilyesmik.
-
darnellsmith
senior tag
apropó kesztyű meg sál. múltkor láttam egy egész jópofát, full fekete kesztyű meg hosszú sál, mindegyiken kis gyöngyökből (vagy vmi kis fényes üvegdarabka lehetett
) volt kirakva az ugró puma. odamentem megnézni közelebbről is meg főleg hogy mennyi az ennyi és 11k volt
na mondom annyira mégse jó
-
-
godlev
csendes tag
Hehe mire nemjó ez a google. Elkeseredetten keresem a megfelelő ajándékot a bnőmnek. Meglepődve olvastam Lenry írását. Én is 7 hónapja ismerem bnőmet és hamarosan itt a karácsony. Én utálom a karácsonyt és tuti nemfogok ilyen giccses izét venni. Ékszert sem szeretnék még adni vagy nemtudom ebben bizonytalan vagyok. Ha vki ékszert vesz az nem szabad h túl olcsó legyen. Egy sálban gondolkodtam mert azt naon szeret hordani. De nem vagyok jártas a sálak vásárlásában. Nemtudtok mondani vmi jó kis üzleteket vagy helyeket? Ilyen szolíd de mégis egyedi sál lenne a tuti. Egyébként Szegedről írok. De várok egyéb 5leteket, nem muszáj sálnak lennie.
-
dupilumpi
újonc
-
sharpapa
senior tag
Nos kockáknak szerintem ennél nem kell jobb. Nagybátyámnak tuti ezt veszem.
-
dupilumpi
újonc
ja és fiúnak kell
-
dupilumpi
újonc
Nem tudom mit vegyek a szerelmemnek
lassan 10 hónapja együtt vagyunk és vmi szépet és különlegeset akarok. Azt mondta vagy ruhát vagy vmi pajzán dolgot vegyek neki xP help me pls
-
Lenry
félisten
legjobb barátomtól és a barátnőjétől én is sálat kaptam tavaly születésnapomra (tök jó hosszú, sima fehér sálat, már régóta szerettem volna)
de ha már témánál vagyunk: barátnőmnek dec 4-én lesz a névnapja, aztán meg ugye karácsony... karácsonyra vmi ékszerre gondoltam, névnapjára viszont lövésem sincs...
több mint 7 hónapja járunk, de nem igazán tudom...
anyám előszeretettel ajándékoz törölközőt amibe belehímezteti az illető nevét (vagy akármit)... szerintetek? -
P@trick
tag
Tud valaki segíteni abban hogy mivel tudnám megajándékozni a barátnőmet a kkéthónapos együttlét után?
És nem valami szokványos dologra gondolok -
P@trick
tag
Azért nyitottam ezt a témát, mert nekem is, és a környezetemben lévő embereknek is sokszor meggyűlik a problémájuk azzal hogy mivel ajándékozzák meg szeretteiket.
Remélem e kis közösség majd tud segíteni a másikon és jó megoldásokra jutunk majd.
Használjuk tehát egészséggel[ Módosította: ngabor2 ]
Aktív témák
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest