Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7378) theporcupine válasza hibavissza (#7376) üzenetére


theporcupine
tag

Kicsit furcsáltam ezt a méret kiakadást, ami most megy, de leesett, hogy mivel nekem mindig a GH sorozat darabjai voltak és ott a GH3 2012-ben hozta be ezt a méretet, amit akkor kicsit nagynak éreztem a GH2 után, de amúgy fogásra meg jobb lett (nyilván a DSLR like váznak van egy ideális mérete), ezért már ezen rég nem pörgök, hogy mekkora az mft váz. Azt nem tudom, van-e tudatos irányváltás, vagy csak sima spórolás a G9M2 váz S5-ről koppintása. Az, hogy nehezek is lettek, gondolom, nem súlyokat pakolnak bele, oka van. A G9 a profi fotós vázuk majdnem GH szintű videóval, ezért ott ez a méret elfogadható nekem. Ettől, ha van rá kereslet, lehetne GX. GM, GF.
De ez csak az én véleményem. Továbbra is az objektív méretben még látom az mft előnyét. A kis cuccokat meg úgyis megölték a mobiltelók. Az mft fórumban rákerestek a "túl kicsi" kifejezésre, akkor kezdetben meg azon ment a pörgés.

Ez meg ilyen (nem mélységélesség ekvivalencia számolgatás, hanem felhasználás szempontból azonos - a 42.5-ben meg még stabi is van). Én érzem a különbséget cipelésben, kézben tartásnál.

https://www.flickr.com/photos/nomorethanwaves/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.