- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clever0
senior tag
Nekem újabb verzió van, azon vízszintesen Session, Settings, Dashboard menüpontok vannak. Exportálni a New Terminal ablakban lehet. Az így keletkező rsc fájlokban csak a wifi jelszavak vannak. Azóta már megtaláltam a box jelszót a settings fájlban.
-
Clever0
senior tag
Nekem ott csak Email funkció van E betűvel.
-
Clever0
senior tag
Köszönöm. A wifi jelszó benne van, de a boxé nem. Egyébként az import paranccsal nem sikerült visszaállítanom full reset után, mert azt mondta, hogy van már ilyen interface. Közben a reset miatt elment a jelszó. Visszaállítottam backupból, amiben van jelszó, de nem emlékszem rá. Most van két gépem, az egyiken be tudok lépni a winbox mentett jelszavával, a másikon, amivel a resetet csináltam már nem, mert a reset utáni üres jelszót jegyezte meg. Hogyan tudnám kitalálni a régi jelszót? A backup fájlból ki lehet olvasni valamivel? A winbox hova mentette?
-
Clever0
senior tag
Az aktuális konfigurációt hogyan lehet egy nem kódolt src fájlba lementeni?
-
Clever0
senior tag
válasz
#42556672 #10262 üzenetére
Köszi. Megnéztem a linket, de nekem ez magas. Ha az elején menüzik, akkor a végén miért parancsokat sorol? A csatornák beállítását nem látom. Ír egy ilyet: "Do NOT forget to change the country and the password. Select the right country or otherwise the CAP might select a frequency that is not supported in your area." Sajnos nálam nincs ország választva, mert akkor nem tudtam a teljesítmény csökkentése céljából az Antenna Gain-t változtatni. Most egyébként a mindkét router wifijét felnyomta -50dB környékére, eddig -70 alatt volt.
-
Clever0
senior tag
válasz
#42556672 #10260 üzenetére
Sajnos nem én csináltam a beállítást. Eddig csak 1 sor volt a Configurations lapon és nem volt Provisioning. Úgy is működött, de bármely csatit választottam, jött a -- no supported channel. A bolgár videóban sem a Configurations-nál sem máshol nem ad meg csatit, így nekem is jó, de ha kiválasztok valamit, akkor úgyanúgy jön a letolás. Szóval nem lettem előrébb. Hol van leirás vagy egy nem ennyire elmosott videó erről?
-
Clever0
senior tag
válasz
#42556672 #10246 üzenetére
Biztosan így van, de nekem nem sikerült. Alapból az Interfaces / wlan2 / Wireless fülön be van állítva a csati, egyik routeren az 5180, másikon az 5260. Mentek is szépen. A CAPsMAN / Channels fülön fel van véve ugyanez a két csati. Ettől még ami önállóan 5260 volt, az a CAP-ot engedélyezve 5180 lett, a másik meg először 5745, rövid időre 5520, utána máig 5180, most újra 5745 lett. Ezek a csatik és frekik semmilyen beállításban nem szerepelnek. Pontosítok: most épp 5785/20-eeCe van kiírva a Wireless Tables-ben a wlan2 felett.
-
Clever0
senior tag
válasz
Clever0 #10212 üzenetére
Van két wifi routerem a 36 és 52 csatikra beállítva. Ha engedélyezem rajtuk a CAP-ot, akkor az egyikből 36 lesz, a másikból valami, ami most épp 149 (de volt már 104 meg 52 is), ami az U-NII-3 sávba esik, de ezt a tabletem nem ismeri. Csatorna szinten nem sikerül kijelölnöm, hogy mi legyen, de legalább az U-NII-3 sávot le lehetne tiltani valahol?
-
Clever0
senior tag
Van két wireless routerem. Hogyan kell őket beállítani, hogy együtt lefedjenek egy nagyobb területet? Hallottam, hogy a CAPsMAN tudja ezt, de nem sikerült megértenem, hogy mit kellene csinálnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- INTEL CORE i7-11700 - Socket 1200 - processzor!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest