- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
choco01 #7648 üzenetére
"Az a baj hogy ha megadom Dst. Address-be a címet akkor ugye amikor kapok új IP-t az eltűnik, de ha meg a MikroTik DDNS címet adom meg átfordítja IP-re és az is eltűnik.. erre milyen megoldást szoktatok alkalmazni?"
Akkor fedd fel a MikroTik-ed DDNS címét az Ip / Filrewall / Address-List -be :
add address=fgereththrt.sn.mynetname.net list=Wan-IpEzután már Dst-Adddress-List -et használsz. Kész is :-)
És/vagy "dst-address-type=local"
-
Beniii06
addikt
válasz
choco01 #7644 üzenetére
Ha rácsatlakozol a Huawei-re, lennie kellene webes admin felületnek(apn-t 100%-hogy lehet rajta állítani) és ott kellene a portot továbbítanod vagy kikapcsolni a tűzfalat és a NAT-ot Cone/simmetric-re állítani. Nekem Huawei B525-el tökéletesen működött a port forward, igaz az asztali "router". A telefon is NAT-ol, mert különben,csak egy eszközön lenne net és annak pont az a lényege, hogy megosztod több eszközre. Tudomásom szerint nem állítható ilyesmi, max. rootolt telefonon Lineage os-el. Vagy szerezz be egy tp link-et(mr200,mr6400(Huawei E5577) azokon lehet állítani, a b525 drága szokott lenni, de az a leggyorsabb sebességben tapasztalat szerint vagy opció még ebayen ~9k-ért Huawei E8372 usb wifi dongle, az is állítható.
A szabályban, nekem megvolt adva az in-interface és szerintem dst-address=37.76.10.x ez a része nem jó/nem kell, igaz nem vagyok szakértő. Biztosan kell port redirectet használnod(ha a szolgáltató tilja a portot), de hogy azt hogy kell mikrotikben megadni, nem tudom, még nem használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest