- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atiska007
senior tag
válasz
Pyttawrx #9841 üzenetére
RB3011UiAS-RM a router
És most ott elbukok, hogy a leírás alapján kellene wifi interface-t hozzáadni, ami nekem üres, de mégis van wifim.
A bridge portokhoz az eth-eken kívül viszont van cap1-4-ig gondolom ez a 2 emelet wifi jeladója, 2.4 és 5 GHz-re állítva.
Viszont ezt nem tudom hol lehetne konfigolni... -
atiska007
senior tag
válasz
Pyttawrx #9841 üzenetére
Milyen a mikrotik router? Nagy
Viccet félretéve teljesen analfabéLa vagyok, de otthon majd megnézem. Nem tudom winbox-on keresztül ki tudom-e olvasni esetleg...
Illetve mi a 2 wifi modul? Viccesen: a szaki szerint nagyon jó, a legf@szább, ukrán szabványra állította, hogy a holdon is legyen jel.. Elmondása szerint is ennél többet kellene tudnia, mint a 60 mbit.
Milyen kábel megy a helyi hálózaton belül. Szintén olyan kérdés, aminek a technikai paraméterét pontosan nem tudom, de elméletileg CAT6-os, de lehet 7-es. Amúgy kábelen mért sebességek jók, csak a wifi szűk keresztmetszet jelenleg.
Szerk.:még annyi, hogy ő beta sw-re állította az update csatornát, én beállítottam a stable-re...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen TV-t vegyek?
- Trollok komolyan
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- PS5 The Last of Us limitált kontroller, bontatlan, garanciális
- Steelseries Apex 5 Blue Switch US Mechanikus Billentyűzet
- Asus ROG PG248Q 24" 180Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest