- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Akkor marad a 4011, a többire nekem abszolút nincs szükségem. A dupla beépített táp mit jelent? Két helyről lehet táplálni?
Illetve ahogy látom, a 4011-en nincs USB csatlakozó, így hogy tudok rákötni külső tárolót? Arra használom, hogy a logokat, szkripteket tárolgassam rajta, előbbinél ugye átláthatóbb ha egy sima notepadban tudom görgetni, keresni, ilyesmi...
Mondjuk a RAM 1 GB, azon röhögve elférnek az ilyen kis bizbaszok, a tárolót nem akarom írkálni.
(#8125) bambano:
Mi az a rövidzáras ethernet?(#8126) Beniii06:
Amikor néztem, nem volt még 20% fölött, a RAM-ból nem láttam szabadon kevesebbet mint 60 MB.
A kérdés igazából az, hogy a jövőre nézve mivel járok jobban. Még egy hAP ac^2-vel, de akkor lehet cseréssé válik a mostani, vagy ha a mostanit továbbadom, és én pótolom ki, ami így ugye 30k ráfordítás, egy másik hAP ac^2 rokonnak pedig 20k.
Azért agyalunk, mert úgy vagyunk vele, hogy ha már lúd, legyen kövér, ne legyen két egyforma eszköz, ha lehet jobb. A kérdés az, hogy tényleg lehet-e jobb, vagy mondjuk 1--2 évig elég lehet az ac^2. Tudom, hogy ezt megjósolni lehetetlen, igazából a legextrémebb amit kap, az a sokszálas torrent, de nem vagyok top10...(#8127) Kovindinka:
Írtál pár érdekes dolgot. Sulimban 3011 van, és szeretjük, jó eszköz.
A VLAN-nal nem vagyok még teljesen tisztában, így homályos picit, de az mondjuk kivitelezhető, hogy egy vendég VLAN, amire rátolok az ac^2-őn egy guest wifit, majd ennek erősítésére AP-ként használok egy ASUS AC66U-t Merlin firmmel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged