Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sikerült kiragadnod egy félmondatot a mondandómból.
Kifejteném, ha nem lett volna világos az eddigiekből: Igen, valóban nem az a célom, hogy megtanuljam a Mikrotik rendszerét, hanem használni szeretném azt -- amihez persze elfogadom, hogy elég sok újdonságot meg kell tanulnom. Szívesen tanulok, érdekel is, de nem ez a motivációm, hanem a használat.
A bonyolultsággal nem az a bajom, hogy összetett a rendszer, hanem azt nem igazán értem, hogy miért csak bonyolultan, a többi rendszer szerintem bevált alaplogikájától eltérően valósítanak meg mindent. Nyilván van ennek jó oka, de mivel még alapjaiban sem értem a rendszer vezérelveit, még csak nem is sejthetem a választ.
Viszont kíváncsi vagyok rá.A jelenlegi gondom, amire a neten keresem a választ, változatlanul a mobilnet beállítása USB-sticken. A vezetékes WAN-kapcsolatra milliónyi egyértelmű leírást találtam, próbaként be is állítottam, működött. A mobilnet nyilván egy rétegigény, de én pont ebbe a rétegbe tartozom.
Egyébként pontosan abba a körbe tartozom, akik szerint fontos, hogy autóvezetéshez legyenek meg a technikai-fizikai alapismeretek. Egy autóvezető tudja, hogy hogyan működik a motor és főleg a fék, mi az a súrlódás és tehetetlenség. Én ennél a routernél viszont tényleg úgy érzem, hogy az autóba ülve a motorvezérlés jelszintjeit és a motorolaj adalékainak a kémiáját kéne ismernem.
És nagyon csendben megjegyzem, hogy olyan baromi triviálisan egyszerű nem is lehet a megoldás, ha senki nem írta még le, és nem hiszem, hogy mindenki az 50 dolláros üzletre pályázik...

MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Apple MacBook
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku Cserélt Akku. Átlagos Állapotú kissé karcos. 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 3591 27% 15.6" FHD IPS érintő Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Endgame Gear gamer egerek /XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete)/
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold