Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz
Gyurka6
üzenetére
Nem volt meg ez nekem, upc-m sose volt.
ipv6-ban nem néztem még sose mennyit adnak csak 4-et használok.#24968ekkold - ez is szolgáltató függő lehet, általában egy szerződéshez 1 user/pass párost kapsz. Szerver oldalon pedig tiltani szokták az 1 user 2 connection-t. Sávszélben a gpon portra vagy limitálva ami sima gpon esetén 2,5/1,25 Gbit/s, de erre vagytok 32,64,128 stb ont számmal, attól függően, hogy mekkora zónát alakítottak ki. értelemszerűen ha 32-es akkor ezen a sávszélen max 32 -en osztoztok egyidőben. Tudna bezony, de még 1 porton is sztem lehet kettőt indítani. Akkor 1gbit, de 2db ip?
Illetve feltöltés dupla? Csak mert pl egy 1000/300 esetén a gigás port megfog 1g-nél, de feltöltésből pl elfér a csőben 2x300 is 
Új hozzászólás Aktív témák
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- EAFC 26
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Gran Turismo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ipv6-ban nem néztem még sose mennyit adnak csak 4-et használok.
Illetve feltöltés dupla? Csak mert pl egy 1000/300 esetén a gigás port megfog 1g-nél, de feltöltésből pl elfér a csőben 2x300 is 
ekkold