Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hudyfiu #24749 üzenetére
Szerintem rajzold le, mit szeretnél, mert ez nem egyértelmű. Csak akkor tudod biztosan szűrni az összes forgalmat, ha minden portra csak egy eszköz kapcsolódik közbülső switch nélkül, de akkor meg nem értem minek minden eszköznek három féle tartomány. Úgy a biztos, hogy egyes portokon csak bizonyos alhálótzat és eszközök vannak, más portokon meg más alhálózat eszközei és az alhálózatok közötti forgalmat akarod kezelni.
Más kérdés, hogy nekem egy szem LAN porton van 4 VLAN, de nekem ez így a perverzióm
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- BestBuy ruhás topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nokia 6.1 Plus 4/64GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Iphone SE 2022 3rd Generation
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin fenix 2
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest