Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Jhonny06: Új gépsárkány
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
ugyanaz a ros , nem értem a kisérleti megjegyzést.
Persze még nem tudja kihajtani a maximumot a vasból, igy még nem tud gigást natolni, de nagyon stabil, ezt fél év használat után mondom. Nincs benne wifi, de én ezt pozitivumnak is fel tudom fogni, mert capsman ettől még lehet, és pár filléres hap ac liteal sokkal jobb lefedettséget is kapsz. (főleg ha netán tényleg rendesen szerver szobába kerül esetleg egy rackbe, ahogy ezt ritkán tapasztalom is)
nem tudom ki hogy van vele, vannak jó tplink eszközök, de én nem szivesen engedek be a hálózatomba. (mondjuk ez itt egy nem managalhető switch csak, talán ez nem baxik ki senkivel
) az ubnt -vel is sok negativ tapasztalatom van, a nyáron igy kapom a netet kedvenc nyaraló helyemen, ahol egy hegyről lövik le a netet a balatonpartra, és még van pár link, mig eljut hozzám. Idén vagy 4 eszköz krepált be, mindegyik garis volt, de a net kiesés nekem nagyobb probléma, mintha kicsit lassabb. (ebből nem lehet és nem is akarok általánositani, de nekem az ubnt nem bejövős)nekem a mikrotik általában véve nyugalmat hozott az életembe, a router, wifi problémák az egy századára estek vissza, mióta ilyen eszközök vannak a felügyelt hálózataimban. nehezebb kiirtani az emberekből a rossz beidegződést, akik rögtön kihuznak, ujrainditanak, dugdosnak, ha nem megy valami, pedig még sosem a miki volt a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Filmvilág
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házak után a VGA: ASRock csúcskártya kijelzővel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) az ubnt -vel is sok negativ tapasztalatom van, a nyáron igy kapom a netet kedvenc nyaraló helyemen, ahol egy hegyről lövik le a netet a balatonpartra, és még van pár link, mig eljut hozzám. Idén vagy 4 eszköz krepált be, mindegyik garis volt, de a net kiesés nekem nagyobb probléma, mintha kicsit lassabb. (ebből nem lehet és nem is akarok általánositani, de nekem az ubnt nem bejövős)

ekkold