Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
Reggie0
üzenetére
Igen, működik. Pár hónapja teszt jelleggel fut egy xpenology szerveren, azon belül egy virtuális gépen. Gyakorlatilag mint wireguard kiszolgáló van használva + NAT-ol a klienseknek. A wg udp portjai a fő routeren ki vannak fordítva a net felé (én is csak VPN-en keresztül érem el távolról). Teszi a dolgát. Ugyan futottam már bele egy bug-ba, de nem tudom eldönteni, hogy csak ebben, vagy a hivatalos kiadásban is jelen van-e. Sajnos csak ott, és csak azon a gépen jön elő a hiba, sehol máshol nem tudom reprodukálni (sftp fájl-feltöltés indításakor, kiakad és úrjaindul a router). Az itthoni PC-n virtualbox-ra tettem fel, így kényelmesen tudok vele kísérletezni. Viszont ez nyilván nem fut 24h-ban, csak néha, amikor ki akarok próbálni valamit. Természetesen itt sem tudom, semmilyen módon a hibás működést előidézni, az sftp is teljesen jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 26
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold