- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombila
őstag
válasz
gurabli #22193 üzenetére
Meg tudod tartani a mesh-t, ha a két eszköz képes rá csak AP mode-ban is.
Nálam mindkét Orbi csak AP módban megy, egyik kábelen rá van kötve az ax2-re, a másik pedig a Netgear Mesh-en csatlakozik az elsőhöz. És ebbe a másodikba még kábelen vannak dugva eszközök. A két Orbi között 2400-on megy a wireless backhoul. Mintha kábelen lennének összekötve. (Kb 6 méterre vannak egymástól két tégla falon át). Mivel jelenleg a két helyszínt nem tudom kábelen összekötni - majd felújításkor - emiatt a lakás két része Mesh-en csatlakozik egymáshoz. Stabilan megy évek óta. Korabban csak 870 Mbit-es volt két régebbi Orbi között a kapcsolat, de év elején update-eltem.
Ha nincs csak AP Mode az Asus eszközökön, akkor a beállításokban meg kell szüntetni hogy routerként viselkedjen: DHCP ki, tűzfal ki,...
UI. Most láttam, hogy közben megtaláltad a megoldást.
-
stopperos
senior tag
válasz
gurabli #22193 üzenetére
Normál használat esetén nem lényeg, hogy az ether1 nincs benne a switch chipben, ha azt is LAN portnak akarnád használni, akkor nem olyan jó már.
7-es RouterOS óta van wireguard. Az L009 pedig 7.10-zel fog érkezni. Gyengébb eszközökön is 100/100-at lehet hozni wireguarddal, L009-nél szerintem 500/500 körül lehet a sebesség. Nem mértem még le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- iPhone topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest