Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Klaus Duran: Kerítésléc fail.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mangle szabály jó volt,csak az address list nem frissült ezek szerint. Most tesztelgettem:
Address listban nincs timeout alapból. De kézzel beállíthatom. Ha beállítok valami időzítést és lejár akkor tényleg törlődik a lista ha nem volt más elem a listában
Elég ha ki be kapcsolom az address listát akkor mindig újra feloldja a címet.Egy időzítővel ki be kapcsolom a listát óránként és így frissül a lista elemei. Remélem így már jó lesz,majd hetek múlva kiderül ha változik a cím.
-
jerry311
nagyúr
Ezt megvalósíthatod úgy is, hogy a listába már felveheted a xyz.dyndns.org domain nevet is, ami után ez dinamikusan hozzáadja a címet, de nem tudom ez hogy frissül.
Azt nem tudom pontosan hogyan és mikor frissül, de frissül az biztos, mert nekem így van beállítva a NAS NAT-ja mióta Mikrotikem van. Arra tippelnék, hogy a DNS TTL-je alapján frissül a szabály is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold