Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djmorphy
tag
válasz
SimLockS
üzenetére
Köszi az infót és a felajánlást de cégesként fogom venni majd.
Elvileg a térerő nem annyira fontos. Csak a routernek amivel szívtam random elszál a 2 portja. Amire természetesen egy sima PC volt kötve de szerverként futott. Csak hát mire rájöttem hogy most a kábel a hálókártya vagy a gépnél volt a gond megittam pár kávét és kiholott pár őszhajszál...
Sajnos azt veszem észre itt a környéken hogy bemennek a boltba a polcon a legelső legolcsóbb routert megveszik majd rákötnek 5-10 gépet (cég esetén) és csodálkoznak hogy akadozik a net. Így meg ha megint ilyenbe futok bele kipróbálom a Mikrotikkel és mondom nekik hogy gyerekek nem a 3000ft router kellet volna 5 géphez 1 nashoz 1 nyomtatóhoz stb...A Mikrotiktől tartottam kicsit mert nem a hálózatok az erősségem. De a céghez is meg itthonra is vettem egyet. Most már ha valaki kérdezi hogy milyet csak ezt fogom ajánlani. Egyszer bállítom neki és kész. Nem hetente kell menni hozzá mert valamiért alap configra visszaáll vagy akármi. És nem is olyan dúrva a belépő szintnek az ára
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekkold