- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
#70234880 #11986 üzenetére
láttam róla videót, az accesspointék agyba-főbe dicsérték, hogy milyen jó, és szépen megdicsérték minden tulajdonságát, amitől én lábrázást kapok. ciscót mindig pont addig szoktam szeretni, míg meg nem látom az árát. az ubnt-nél meg megalkották a doa fogalmát, amit én is megszívtam, így azóta az nálam tiltólistás. ja, most arról ne beszéljünk, hogy itt korábban össze lettek hasonlítva olyan eszközök, amik mikrotikben huszonezer forint, ubnt-ben meg 180-360 ezer között. a korrektség jegyében.
ehhez képest kosárszám van mikrotikem, nekem sose volt semmi komoly bajom velük. legutóbb elkapkodtam a frissítést, attól betéglásodott, de nem volt nagy varázslat észheztéríteni. az tény, hogy a mikrotik kényes a tápra, mi ezt megszoktuk, azóta nincs vele baj.
visszatérve a kérdéskörhöz: az általam ismert emberek elsöprő többségében fel sem merül, hogy adatvédelemmel foglalkozni kellene, nekik lehet jó a felhő, amíg a naih meg nem bünteti őket, hogy porzik. és ismétlem magam: nem lehetetlen jogilag rendesen megcsinálni, de nehéz. hiszek benne, hogy a többség nem tudja/nem akarja/tesz rá magasról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Xbox Classic / Xbox 360
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest