Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
jerry311 #10926 üzenetére
Ez csak elvi kérdés, szerintem meg 100 ap sok, mert én pl sehol nem keresem a freewifi lehetőséget, van mobilnetem mindenhol, a családom sem, mert nekik is van. A 3500 fő a tele strand, mindenkinél van 1 db eszköz, ami wifizni akarna, akkor kevés a 100 AP. Szerintem foglalkozni sem szabad a wifi osztással manapság, ez 10 évvel ezelőtt volt fontos. De kiváncsiság azért dolgozik, hogy kellene ezt jól megoldani.
Beniiii06: nem tudom milyen régire gondolsz, 1 éve az akkori legfrissebbre frissítettem, de most biztosan nem a legfrissebb van rajta, 6.46.X április végi verzió.
Próbálkoztam sok mindennel, a DHCP szerver sem megy a routeren, a capsman is ezen futott, újraindítva az egyik CAP-t, az sem tud visszacsatlakozni. Nem úszom meg, hogy ne kelljen oda mennem
, de ami fura, ami kapcsolat él, az most is megy, de ha lebontok kliens oldalról egy bármit (dchp, vpn, CAP), az már nem tud visszakapcsolódni. Szóval elég furán döglött meg, és ez egyszer már előfordult, csak akkor egy táp elvételes reboot után jónak tűnt minden.
Mivel a tűzfala él, ide valami port knockingos újraindításos scriptet fog kapni, de tesztelni azt nem igen tudom, nem tudom kivárni, amíg megint ilyen állapotba kerül..
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- World of Tanks - OFF topic
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sorozatok
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő