- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Gyula888 #24029 üzenetére
Most már semmi, mert megint működik, éppenséggel a ROS-nak volt gondja vele
Régen hoztam már fel a témát itt, talán tavaly december környékén, akkor le is írtam hogy mi volt a probléma, most úgymond megoldódott úgy, hogy gyakorlatilag nem csináltam semmit, csak ugyan azt a konfigot felhúztam még egyszer, mert frissítés után elment a konfig
Ami a routert illeti, hAP ax3. Aligha hiszem, hogy az emberek nagy része tanyára WISP-es szolgáltatóhoz 2,5 Gbit/s-os WAN porttal szerelt ax Mikrotik routert fog venni csak azért, hogy a szolgáltató eszközét megtáplálják, főleg hogy ezek a szolgáltatók sebességben általában még mindig 100 Mbit/s alatt vannak, mobilnet se nagyon van ilyen helyeken 2-300 Mbit/s fölött.
És ugye mivel a nagysebességű szolgáltatói hálózathozzáférési pontokat (ONT, CM) nem kell PoE-n megtáplálni, így abszolút értelmét veszti ez a konstrukció, úgy meg főleg, hogy nem stabil. Egyedül azért vagyok béna, mert nem olvasok utána minden ilyennek, mert nem gondolnám, hogy manapság ilyen problémák vannak ilyen új eszközöknél egy ilyen vállalatnál, na de mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest