Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Megrendeltem amit itt ajánlottatok recsegett visszavittem, rendeltem egy spirit of the gamer eko300-at nyitott dobozos volt, és törött a kamerám beépített mikrofonja jobb volt, visszavittem fel utaztam Pestre mindenhol csak trust volt amit próbáltam már, és 360-ban mindent felvesz. Utána néztem ezt a videót:
https://youtu.be/MCbMvZny4-U
És inkább vettem egy normális mikrofont a sok szar helyett. Mindenhol készlet hiány van mindenből, 1000 forintos mikrofon van, és 30 ezres. Nekem pedig holnap előadást kell tartanom.
Előadást tartanék vele, ha már vettem egy ilyet akkor hang effekteket felvenni játékhoz, később streamelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Bittorrent topik
- Goddess of Victory:Nikke
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest