Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atkaHC
csendes tag
Hello, nekem az a problémám, hogy lassan 1 éve új alaplapom van és egyszerűen nem tudom bekapcsolni a mikrofon erősítést mert enm elérhetők a speciális beállítások...
Egy ASRock AliveNF6G-VSTA alaplapról van szó amin alapból egy 7.1-es integrált hangkártya van, ami valamiért kiment, de már azzal sem volt elérhető a mikrofon erősítés... Most egy Genius Sound Maker Value 5.1-es hangkártyám van és ezzel se működik, pedig már mióta megvan az alaplap meg az új hangkártya is hozzá azóta többször is volt Windows re-isntall, meg minden, drivert is próbálgattam és egyszerűen nem tudom mi lehet a probléma oka, mert nehogy már egy ilyen alaplap vagy akár a hangkártya ne támogassa ezt a funkciót ami régebbi őskövület gépemen is elérhető volt...
Esetleg valami driver segíthet a problémán, vagy valami más progi amiben van mikrofon boost? Mert játékhoz meg zene felvételhez fontos lenne, de már nagyon idegesít, hogy semmi hasznosat nem találok fórumokon, emrt mindenki csak hülyének nézi az embert és annyit írnak, hogy kapcsolja be a mikrofon erősítést a speciális beállításokban ,de ha egyszer nem elérhető, mert be van szürkülve rá se lehet menni, akkor hogy... szóval az ilyen válaszokat nem kérek, csak olyat akinek értelem is szorult a fejébe is tud ajánlani valami megoldást. Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Robotporszívók
- Star Trek
- Villanyszerelés
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Baseus Airpow powerbank, külső akkumulátor fekete (20000mAh, 20W, QC + PD)
- Fotospeed Camerastrap F4 Fox - Gyorskioldós fotós vállpánt
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest