- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
Új hozzászólás Aktív témák
-
atkaHC
csendes tag
Hello, nekem az a problémám, hogy lassan 1 éve új alaplapom van és egyszerűen nem tudom bekapcsolni a mikrofon erősítést mert enm elérhetők a speciális beállítások...
Egy ASRock AliveNF6G-VSTA alaplapról van szó amin alapból egy 7.1-es integrált hangkártya van, ami valamiért kiment, de már azzal sem volt elérhető a mikrofon erősítés... Most egy Genius Sound Maker Value 5.1-es hangkártyám van és ezzel se működik, pedig már mióta megvan az alaplap meg az új hangkártya is hozzá azóta többször is volt Windows re-isntall, meg minden, drivert is próbálgattam és egyszerűen nem tudom mi lehet a probléma oka, mert nehogy már egy ilyen alaplap vagy akár a hangkártya ne támogassa ezt a funkciót ami régebbi őskövület gépemen is elérhető volt...
Esetleg valami driver segíthet a problémán, vagy valami más progi amiben van mikrofon boost? Mert játékhoz meg zene felvételhez fontos lenne, de már nagyon idegesít, hogy semmi hasznosat nem találok fórumokon, emrt mindenki csak hülyének nézi az embert és annyit írnak, hogy kapcsolja be a mikrofon erősítést a speciális beállításokban ,de ha egyszer nem elérhető, mert be van szürkülve rá se lehet menni, akkor hogy... szóval az ilyen válaszokat nem kérek, csak olyat akinek értelem is szorult a fejébe is tud ajánlani valami megoldást. Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Star Citizen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amatőr csillagászat
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest