Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
atkaHC
csendes tag
fúúú hát nemrég küdltem el a hsz-t, de már emg is találtam a probléma megoldását és le is írom, hátha valakinek tudok vele segíteni...
először a genius oldaán kerestem drivert ami régebbi volt még a cd-n található drivernél is...
így azt hittem már nehéz megoldást találni. de megnéztem milyen drivert használ a genius. C-media-t, így rákrestem a legfrisebb C-media driverre, letöltöttem feltelepítettem és működik is... szerint amúgy már ma kapható alaplapoknál és hangkártyáknál alap, hogy működik a mikrofon erősítés, csak az én esetemben is az volt, hogy a hangkártyához mellékelt cd-n található drivel több éves volt... elég elavult.. -
atkaHC
csendes tag
Hello, nekem az a problémám, hogy lassan 1 éve új alaplapom van és egyszerűen nem tudom bekapcsolni a mikrofon erősítést mert enm elérhetők a speciális beállítások...
Egy ASRock AliveNF6G-VSTA alaplapról van szó amin alapból egy 7.1-es integrált hangkártya van, ami valamiért kiment, de már azzal sem volt elérhető a mikrofon erősítés... Most egy Genius Sound Maker Value 5.1-es hangkártyám van és ezzel se működik, pedig már mióta megvan az alaplap meg az új hangkártya is hozzá azóta többször is volt Windows re-isntall, meg minden, drivert is próbálgattam és egyszerűen nem tudom mi lehet a probléma oka, mert nehogy már egy ilyen alaplap vagy akár a hangkártya ne támogassa ezt a funkciót ami régebbi őskövület gépemen is elérhető volt...
Esetleg valami driver segíthet a problémán, vagy valami más progi amiben van mikrofon boost? Mert játékhoz meg zene felvételhez fontos lenne, de már nagyon idegesít, hogy semmi hasznosat nem találok fórumokon, emrt mindenki csak hülyének nézi az embert és annyit írnak, hogy kapcsolja be a mikrofon erősítést a speciális beállításokban ,de ha egyszer nem elérhető, mert be van szürkülve rá se lehet menni, akkor hogy... szóval az ilyen válaszokat nem kérek, csak olyat akinek értelem is szorult a fejébe is tud ajánlani valami megoldást. Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő