- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli54213
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy normálisabb mikrofont, nem professzionális felhasználásra, de a cél az hogy tisztán, érhetően halljanak, jó hangerővel. SIM-ezni szoktam, szóval sokszor távolabb kerülnék ha mondjuk asztalon van állvánnyal. Cél lenne, hogy a nem kívánt hangokból minél kevesebb hallatsszon, viszont nem igazán értek a mikrofonokhoz. Azt sem tudom, hogy milyen árban mozognak a már használhatóak, amik nem sercegnek, interferálnak, recsegnek. Mindegy hogy USB-s vagy jack-es csak jó legyen. Hangkártyám egyébként egy Creative Sound Blaster AE-5 Plus, szóval jack-en arra kötném ha az. Nem tudom hogy a kevesebb háttérzajra mi lenne a megoldás, talán olyan mikrofon ami csak egy adott irányba rögzít igazán?
Köszönöm előre is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 8GB RAM / 512GB SSD / Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia!
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Latitude 5491 27% 14" FHD IPS i5-8400H MX130 16GB 256GB NVMe új akku gar
- Latitude 7400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest