- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli54213
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy normálisabb mikrofont, nem professzionális felhasználásra, de a cél az hogy tisztán, érhetően halljanak, jó hangerővel. SIM-ezni szoktam, szóval sokszor távolabb kerülnék ha mondjuk asztalon van állvánnyal. Cél lenne, hogy a nem kívánt hangokból minél kevesebb hallatsszon, viszont nem igazán értek a mikrofonokhoz. Azt sem tudom, hogy milyen árban mozognak a már használhatóak, amik nem sercegnek, interferálnak, recsegnek. Mindegy hogy USB-s vagy jack-es csak jó legyen. Hangkártyám egyébként egy Creative Sound Blaster AE-5 Plus, szóval jack-en arra kötném ha az. Nem tudom hogy a kevesebb háttérzajra mi lenne a megoldás, talán olyan mikrofon ami csak egy adott irányba rögzít igazán?
Köszönöm előre is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest