Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
ezekkel minddel az a baj (amiket próbáltam) hogy nem azt csinálja amit én akarok

Nekem az KELL hogy TSen más torzítva hallja a hangomat, viszont ÉN jól halljam őket, ezek tök jók amiket próbáltam eddig, csak nem működik, az AV Voice Changer Software-el pedig az a baj, hogy nem ismeri fel normálisan a hangkártyákat, legalábbis amit én próbáltam a 3s verzió, az azt csinálja hogy nekem Realtek hangkarin van a mikrofon, de csak az Audigy-t akarja megtalálni, hiába állítom át manuálisan nincs hang úgy
ha azt akarnám hogy én magam halljam a többiek hangját torzan arra elég egy Realtek, vagy Creative full driver abban van ilyen progi
google linkkel meg lehet dobálózni, de nekem olyan kéne amihez van serial, mert amit eddig használtam oldal már nem üzemel ami safety volt és crack-serial letöltős, 30-50 dolcsit meg nem fizetek egy 1 megás progiért

Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- EAFC 26
- Renault, Dacia topik
- Programozás topic
- Gyúrósok ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- MSI Pro mp273qw e2
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest