Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
zrubi
senior tag
A 7 CD-n az összes woody-ban lévő csomag rajta van.
Nehéz megmondani, hogy melyikre van szükséged, mert ez úgy működik, hogy telepítéskor beolvassa a meglévő CD-ket, és utána azok a csomagok lesznek telepíthetőek, amik a CD-ken vannak.
Namost általában elég az első 2~3 CD a szokásos csomagokhoz, de ha véletlenül lesz egy csomag, amit szeretnél feltenni, de az pont azon a CD-n van, ami neked nincs meg akkor az szívás.
Javaslom letölteni mindet, és akkor nme lesz probléma. :P -
Dr_Watson
tag
Komolytalanság azt mondani, hogy a Microsoft Server termékek nem skálázhatóak. Mellesleg a skálázhatóság egy kicsi pontja az, hogy a szolgáltatások eltávolításának mi a módja... De mit nem tudsz eltávolítani egy szerveren ami téged zavar és a szerver teljesítményét elviszi?
-
rii
nagyúr
ez debian..... jaz hát :)
de ez a woody vagy nem?
régen a SLINK 4 cd volt . 2 a programok, meg asszem kettő csak forráskór, - na ez az ami nem kell :) nem akarok fordigatni....
szerintem azért a full woody biztos rajta van vagy 3 cd-n.... -
-
rii
nagyúr
igen igen, ... ez van folyamatban.... de itthon a voda-val talan megse :DDD
a fösulin megcsinálják 2 liter cola-ért, csak nincs ben a gyerek aki a cd irja ....
jól irtam a woody-t? hány cd? 7?
ezen az oldalon mi lenne az ami van?
[L]http://linux.inf.elte.hu/ftp/CDROM-Images/debian/3.0r1/images/i386/[/L] -
L3zl13
nagyúr
Amit mondsz igaz. Engem is rühít az a nagy helypazarlás. De ha belegondolsz, hogy 3 éve (2000) még nagynak számított egy 20GB-s vinyó, ma már simán meghaladtuk ennek 10x-ét.
Ehhez képest a duplájára növekedett system könyvtár nem olyan sok.
Önmagában a helyigény növekedés nem baj. A baj akkor van, ha ezt a helyigény növekedést nem az új szolgáltatások, új cuccok támogatása okozza.
Illetve a Windows egyik legnagyobb hiányossága, hogy nem skálázható. Azaz a kiszedhető opciók talán 10%-ot tesznek ki, és nem adott a lehetőség (még professional és szervert verziókban sem) hogy a neked szükségtelen egyébb szolgáltatásokat ne telepítsd. Home verzióban még érthető, azért, hogy ne barmolják szét a kezdő lúzerek a rendszert, és aztán meg nyavajogjanak, hogy nem megy.
De professional és főleg szerver OS esetén, ahol már neve is jelzi, hogy nem kezdőknek való, és logikus módon nagyobb szintű tudást követel meg, igazán megadhatná a lehetőséget. -
tildy
nagyúr
Most van windows server 2003, jövőre longhorn
-
rii
nagyúr
amit leirtál az teljesen OK, csak nekem a gyomrom fordul fel ettöl a 1gigás ikszpétöl is, nem is beszélve a longhorn most 2.4-gigájáról....
a win2000 mennyi lehet feltelepitve...?
érdekes, hogy az xp otthonra valo, és mégis az I386 alkönyvrtára a telepitöben 487 mega, mig a win2000, amit proffesszionálisabb helyre szántak az meg csak 310 mega .... most ez a 177 meg nem olyan tul sok, de másfélszer több az xp ....!!!!
engem ez a hanyag, vagy szándékos burjánzás dühit, és CSAKAZÉRTSE fogok használni longhormot meg effajta szörnyűségeket .....
xp-t se használnék, ha tudnék LINUX alá korrekt #C fordítót, mer az a nyüves MS Visual Studio .NET csak xp alatt megy, meg win2000 alatt....
mihelyt belövöm a LINUXot küldöm le ezt a satnya XP-t....
aggyatok egy DEBIAN WOODY-t !!!!!!!! :DDD asziszem woodynak hivják, csak nehezen birom megszerezni.... de már folymatban .... ;] -
L3zl13
nagyúr
Szerintem meg nem érdemes fejleszteni a 95-98-at. Az MS-nek nem érdeke, hogy 100 évig használd a régi OS-edet, hanem az, hogy vegyél egy újat.
Ez tünhet kapzsiságnak, de teljesen normál piaci érvek is igazolják. Minek foglalkoztassanak X embert, azért, hogy olyasmin dolgozzanak amiből más soha nem lesz hasznuk. És itt nem csak az MS-ről van szó. Az egyébb alkalmazások íróinak is sokkal jobba, ha egy egységesebb platformra tudják fejleszteni az új szoftvereket, és nem kell foglalkozniuk a visszafelé kompatibilitással túl mélyre visszamenően.
Új eladásoknál pedig érthetően az NT vonalat akarják nyomni, amivel mélységesen egyet is értek. -
rii
nagyúr
új vindóz.... :DDD minek, kinek, hogyan, miért...? elöbb csinálnák meg ezket rendesen..... .... nem azé, de szerintem egy win98 fejlesztés se ártana .... amerikában egy statisztika alapján 95 meg 98-at használnak asszem 80-90%ban.... mer ott meg is veszik....
amugy ird be a prohardver keresőjébe, hogy: longh , és a témákban, ne az üzenetkben keressen .... de inkább már itt vannak ezek ....
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=12192[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=13027[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=14531[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=15748[/L] -
Ati9500
senior tag
Sziasztok!
Ki tudj amikor lesz új windows???
Én halottam valami xp-se változatról...!
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robogó, kismotor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest