Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sosperecek18
őstag
1:05-nél
illetve nem kell messzire menni
0:20-nál Yaris, Polo
Na az ilyen autósokat kiszedném a kocsiból és gumibottal jól elverném...mi a faszért nem lehet kivárni merre megy a megkülönböztető jelzést használó...ez a baj, magyarok többsége leszarja hogy mi van, csak magával törődik...sok g.c.!!!Más: sokszor hallatták a tévében magukat, akik ellenzik hogy a kocsiban hangosan szóljon a zene, mert nem lehet hallani ha jön a mentő...
Példám: Miskolc irányába esős idő, benn a kocsiban megy a zene, egyszer csak olyan különös kék fényt látok kb 7-800m-re a hátam mögött (jelzem utánnam még vagy 8 autó volt), már majdnem a kocsisor mögött a mentős, én már kezdtem lefele húzódni, a többi autós, meg csak nézelődött, hogy mi a fenét csinálok...hát azt ba..meg, hogy jön a mentő!!...ez a probléma ezen kellene változtatni...bocs csak elragadott a hév...
-
sosperecek18
őstag
Elvesztettem egyik haveromat, volt osztálytársamat
Pontosan aznap beszéltem egyik osztálytársammal(aki ebben az esetben a kocsit vezette elvileg, de ő tulélte), hogy siet hazafele mert mennek este bulizni...a buli után ez lett a vége, az anyósülésen ült másik osztálytársam aki meghalt, mögötte egy haver neki pedig arcplasztikát kell végezni.El sem tudom képzelni hogy mi történhetett, de tuti hogy nem kis tempóban, mert azt az utat nagyon jól ismerem, lehet, hogy csak egy pillanatra félrenézett és ez lett a vége...Ilyen az élet, kiszámíthatatlan, egyszer még megvagy és nevetsz örülsz az életnek, kicsivel később pedig már vége mindennek
-
sosperecek18
őstag
válasz
bolondember #2173 üzenetére
Igazad van sajnos sok ilyen van az utakon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Megújult a PROHARDVER!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- ASUS ROG Ally
- Peugeot, Citroën topik
- Bittorrent topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest