Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEV_NULL
őstag
nemrég a hitelesítés volt itt a téma. szerintem felejtős, ugyanis 2008-ban egy digitális casio stopper óra hitelesítése 30 ezer forint volt az OMHban...
-
DEV_NULL
őstag
Én amúgy sajnálom a Tevzadze csávót. Tudott azért vezetni...
Hamarabb beültem volna mellé, mint mondjuk egy beszari nő mellé, aki ok nélkül fékez, mert "Ő pánik beteg és leblokkol".
Jó azért azt hozzátenném, hogy ez a stílus valóban nem a közűtra való... Esetleg vasárnap reggel 04:00-05:00 magasságában, semmiképp sem napközben mikor nagy az autós és gyalogos forgalom. Bár a videón is látható, hogy ez nem okoz neki gondot. Volt némi tehetsége a faszinak!
[ Szerkesztve ]
-
-
DEV_NULL
őstag
(#32062) DEV_NULL:
"Jó azért azt hozzátenném, hogy ez a stílus valóban nem a közűtra való... Esetleg vasárnap reggel 04:00-05:00 magasságában, semmiképp sem napközben mikor nagy az autós és gyalogos forgalom. Bár a videón is látható, hogy ez nem okoz neki gondot. Volt némi tehetsége a faszinak!"
Más: Ha a saját kedvtelésed rögzíted és megosztod mással, az már nem lehet olyan dolog ami neked örömet okoz?
A másik meg, szerintem itt sokakból inkább csak az irigység beszél... Ti nem meritek ezeket megcsinálni, pedig valahol mindenkiben benne van ez a szellem, csak a kellő tehetség, tudás, tapasztalat, elszántság, félelemérzet hiánya nincs meg. Egyszerűbb leszólni. Gondolom Ti mindig, minden körülmények között betartotok minden szabályt. Forgalomtól elzárt területre sosem hajtottatok, záróvonalamt még csak nem is csíptétek, a 30-as táblánál is szépen lelassítotok 30-ra, stop táblánál megálltok és piroson sem mentetek még át.
[ Szerkesztve ]
-
DEV_NULL
őstag
-
DEV_NULL
őstag
Nem mérte el a féktávot és nem nézte be a követési távolságot hisz tudta mire képes az autója és tudott vezetni. Az meg ha előtte valaki bénázik, már nem az ő hibája. Minek töketlenkedik valaki az úton? Más is belemegy...
Egyébként feljebb leírtam mi a véleményem arról, hogy ez az utcára való-e vagy sem. Sajnálom ha egyesek nem képesek felgörgetni egy kicsit.
-
DEV_NULL
őstag
válasz DEV_NULL #32062 üzenetére
Na akkor 2.x-ra is idézem e témában az 1. hsz-em, mivel itt totál lusta/bamba emberek vannak és nem képesek visszaolvasni...
(#32062) DEV_NULL:
"Jó azért azt hozzátenném, hogy ez a stílus valóban nem a közűtra való... Esetleg vasárnap reggel 04:00-05:00 magasságában, semmiképp sem napközben mikor nagy az autós és gyalogos forgalom. Bár a videón is látható, hogy ez nem okoz neki gondot. Volt némi tehetsége a faszinak!"Tessék! Boldogok vagytok? Békén lehet hagyni engem végre...
Amúgy ti pályát tévesztettetek, vagy van köztetek közlekedési rendőr?[ Szerkesztve ]
-
DEV_NULL
őstag
Nem vagyok már gyerek... Lehet Te még az vagy.
Igen az ilyen gyalogosoknál én sem szoktam lassítani hanem szépen elsuhanok mellette, hadd érezze a menetszelét a kocsinak, legközelebb 2x is meggondolja hol megy át. Én gyalogosan mindig zebrán megyek és elvárom, hogy megálljanak az autósok. Cserébe ha kocsival vagyok ált. én is elengedem őket. Természetesen van, hogy sietek.[ Szerkesztve ]
-
DEV_NULL
őstag
-
DEV_NULL
őstag
Mivel hergeltem itt bárkit is? Miért számít a ph fórumon trolkodásnak, ha valakinek más a világról alkotott képe mint az éppen aktuális témában "elfogadott" (ez érvényes kb az összes topikra ahol megszokott arcok pörögnek) és ezt nem tartja magában?
-
DEV_NULL
őstag
válasz philoxenia #32108 üzenetére
Jó. Senkit sem buzdítottam itt semmire, főleg nem jogszabály sértésre! Nem érzem, hogy bárkit is provokáltam volna azzal, hogy én tetszémeset nyílvánítottam egy ide belinkelt videóhoz, majd miután nekem ugrottak habzó szájjal, megvédtem az állításom. Indulatokat lehet gerjesztett, de ma ki/mi nem? Továbbra is fenntartom, hogy az e témában írt 1.hsz-emben ott van a konkrét véleményem, csak a többség nem képes visszaolvasni. Sőt a hsz-eim nem hangoltak semmi ellen. Szóval ez az érvelés nem áll meg, de mivel modi vagy így erre nincs szükség. Ezt lezártam.
-
DEV_NULL
őstag
ez a profi sofőrk topik?
[ Szerkesztve ]
-
DEV_NULL
őstag
-
DEV_NULL
őstag
Ti is így teszitek le a verdát este?
-
DEV_NULL
őstag
válasz bitpork #32535 üzenetére
Nem hibás. Jó persze oktatják, hogy "kötelező segítségnyújtás, blabla"... De nem tudok róla, hogy lenne bármiféle törvény/jogszabály ami arra kötelez, hogy meg kell állnod úton - útfélen minden kalimpáló embernek. Itt a rallys csávó a hibás, mert közúton csapatta.
Én a Bükk - hegység lábánál élek, szóval tudom hogy mennek a dolgok ilyen helyeken. Itt nincs is aki lezárja az utat, egyszerűen csak megvárják míg elmegy a busz, hisz az széles - a szűk hegyi fordulókban nem kellemes vele találkozni, aztán hadd szóljon. A Szikla parkolóba meg marad valaki stopperrel.
[ Szerkesztve ]
-
DEV_NULL
őstag
válasz philoxenia #32537 üzenetére
A kormányzati autó hivatásos sofőrje bízott amgában, hogy Ő bármi esetlegesen felmerülő problémával szembe tud nézni és felül tud kerekedni rajta. Nem így történt.
-
DEV_NULL
őstag
Újjászületés!
-
DEV_NULL
őstag
Miért nem vezet mindenki úgy, mint ez az állat?
-
DEV_NULL
őstag
Emberünk megszívta rendesen... Ha szembejövő nem bénázza el megvan neki, bár elég felelőtlenség ilyen körülmények között még csak belekezdeni is.
-
DEV_NULL
őstag
-
DEV_NULL
őstag
-
DEV_NULL
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest