- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
sasa311 #4811 üzenetére
Hali
"Ez egy szar indok, hogy a KRESZ azt mondja, hogy lakott terület = 50 és punk tum."
Légyszi mutasd meg ilyet hol írtam ? Azzal viszont egyetértek , hogy ahol lehetne , ott egedhetnének táblákkal 60-70-et , jobb főutakon meg 110-et . Én csak azt nem láttam még sehol , hogy ennek az eldöntése a vezetőre van bízva , már mint az , hogy hol mennyivel mehet . Egyébként úgy látom leragadunk a gyorshajtásnál , mint írtam nem ez a legngyobb bajom , viszont lehet akármilyen rossz a kresz , vagy a közlekedésszervezés , attól még lehet udvariasnak , segítőkésznek , türelmesnek lenni , és ráadásul "ez" nem kerül semmibe .
Bocsi , most programom van , viszont később még " beszélhetünk róla "
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest