Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoka.
tag
jó, jó ez a link, de mégsem

"FIGYELEM! UK QWERTY kiosztással! (magyar kiosztás nem elérhető)"
közben utánakerestem, és azon a képen kívül egyet se talált a gugli, mint amit te mutattál ezen a fórumon régebben. Ezen az egy weboldalon találtam, leírás szerint magyart, de a kép ott sem az, sőt ha jól látom Type Cover2 van rajta, itt, ni. De nekem még mindíg új ez a van hivatalosan magyar is hozzá
.Tudom, h vannak e-bayen újak is, csak azok ugye drágábbak. Azért kérdeztem, h mennyire rizikós használtat venni, garanciáztatása annak is működik ugyan úgy? Vagy inkább onnan is újat érdemes?
Német tudásom hagy kívánnivalót maga után, szerinted megértik, ha angolul írok, vagy inkább küldjem be a Bécsi rokkonyt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.