Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
üzenetére
Remek, csak még a #1501-ben is win rt-t írtál a Pro-hoz, és ezt szerettem volna tisztába tenni, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz, nem lehet értelmezni. De valószínűleg elírás volt ott az rt részedről, csak ezt ugye nem tudhattam.
Itthon és Európában is horror ára van sajnos, részben ezért sem látok nagy potenciált benne, a másik pedig hogy elég kicsi piac vagyunk egyébként is. A sima Pro-ban a tulajdonságai mellett pont az a legjobb, hogy már itthon is meg lehet venni használtan az eredeti ár harmadáért vagy még kevesebbért is, pedig még csak másfél éves. A 2 több ponton is fejlődött, de szerintem inkább kozmetikázás történt csak, több helyen is írták, hogy a 2 az igazából 1,5 csak, és én egyet is értek vele. Ami nagyobb előrelépést hozott, az a 3, bár az igazi durranás a Core M verzió lesz, ha lesz, mert az elmegy passzívan is. Nem mintha a ventilátor zavarna, csak nagy terhelés alatt hallni, viszont melegedni azért melegszik, ebben látom elsősorban a fejlődés lehetőségét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest