Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
üzenetére
Remek, csak még a #1501-ben is win rt-t írtál a Pro-hoz, és ezt szerettem volna tisztába tenni, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz, nem lehet értelmezni. De valószínűleg elírás volt ott az rt részedről, csak ezt ugye nem tudhattam.
Itthon és Európában is horror ára van sajnos, részben ezért sem látok nagy potenciált benne, a másik pedig hogy elég kicsi piac vagyunk egyébként is. A sima Pro-ban a tulajdonságai mellett pont az a legjobb, hogy már itthon is meg lehet venni használtan az eredeti ár harmadáért vagy még kevesebbért is, pedig még csak másfél éves. A 2 több ponton is fejlődött, de szerintem inkább kozmetikázás történt csak, több helyen is írták, hogy a 2 az igazából 1,5 csak, és én egyet is értek vele. Ami nagyobb előrelépést hozott, az a 3, bár az igazi durranás a Core M verzió lesz, ha lesz, mert az elmegy passzívan is. Nem mintha a ventilátor zavarna, csak nagy terhelés alatt hallni, viszont melegedni azért melegszik, ebben látom elsősorban a fejlődés lehetőségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- samsung galaxy tab s9 128gb
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest