Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
üzenetére
Remek, csak még a #1501-ben is win rt-t írtál a Pro-hoz, és ezt szerettem volna tisztába tenni, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz, nem lehet értelmezni. De valószínűleg elírás volt ott az rt részedről, csak ezt ugye nem tudhattam.
Itthon és Európában is horror ára van sajnos, részben ezért sem látok nagy potenciált benne, a másik pedig hogy elég kicsi piac vagyunk egyébként is. A sima Pro-ban a tulajdonságai mellett pont az a legjobb, hogy már itthon is meg lehet venni használtan az eredeti ár harmadáért vagy még kevesebbért is, pedig még csak másfél éves. A 2 több ponton is fejlődött, de szerintem inkább kozmetikázás történt csak, több helyen is írták, hogy a 2 az igazából 1,5 csak, és én egyet is értek vele. Ami nagyobb előrelépést hozott, az a 3, bár az igazi durranás a Core M verzió lesz, ha lesz, mert az elmegy passzívan is. Nem mintha a ventilátor zavarna, csak nagy terhelés alatt hallni, viszont melegedni azért melegszik, ebben látom elsősorban a fejlődés lehetőségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest