Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ObieWan
üzenetére
Szia!
Nekem Pro 3 van (i5, 4gb RAM, 128gb SSD) és eredetileg azért vettem, hogy majd jegyzetelek rá egyetemen, de erre alig van használva, mert olyankor nagyon gyorsan merül.
De sok másra viszont használtam. Beleértve CAD modellezést, számolásokat, szimulációk futtatását és egész jól megbírkozik velük.
Nekem a 4gb RAM kevés tud lenni, meg mint másik is írták elég hangos tud lenni.
Néha sajnos a windowsnak vannak megmagyarázhatatlan furcsaságai, meg nek m kb másfél év után lett egy sárgás csík a kijelző bal oldalán.Viszont multimédiás gépnek is nagyon jó, a horozhatóság szempontjából pedig verhetetlen kb. Illetve nekem előny volt még a DisplayPort kimenet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drón topik
- EAFC 26
- Opel topik
- Apple Watch
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AliExpress tapasztalatok
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Rövid kedvcsinálón a Marathon
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest