Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybor66
tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Lehet, hogy sok minden van már a felületen, de akkor nem kellene telepakolni ha egyszer nem bírja már megjeleníteni sem.
Bele sem merek gondolni, ha végre teljesen átkerülne a Vezérlőpult a Gépházba/Beállításokba, akkor mit művelne a panelek megjelenítésekor.

Sajnos nem tudom, mint korábban írtam nem vagyok jártas AMD vonalon.
Talán GoodSpeed szaktárs tudna esetleg valamit mondani ez ügyben, mivel neki is AMD-s a gépe. -
Tybor66
tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Nah, csak nem hagyott nyugodni a dolog, így a #1346 bejegyzésemben linkelt oldalon szereplő megoldások közül a Registry Editor-os megoldást megcsináltam.
Nálam a második kulcs hiányzott.A gép újraindítása után a tálcán lévő kék pajzs ismételten zöld pipás, az Eszközbiztonság -Magelkülönítés részben a "Helyi biztonsági szervezet védelme" rész is tiszta.
Sem felül, sem alul semmi sárga jelzés. -
Tybor66
tag
Az első képen látható jelzés, a Defender hibája miatt van.
Én ha a "Beállítások megnyitása"-ra kattintok, akkor a #1343-#1344 bejegyzésekben látható felület jelenik meg.
A BIOS-al kapcsolatos kérdésedre sajnos nem tudok választ adni, mivel én Intel-es gépet használok.
De talán érdemes lenne a szöveg alatti "További információ" részre kattintani, esetleg ott található valami magyarázat.Egyébként nálam ez olvasható: Az eszköz megfelel a fokozott hardverbiztonsági követelményeknek.
GoodSpeed
Ha megnyitod a Magelkülönítés részletei-t, ott is minden rendben van?
-
Tybor66
tag
válasz
Tybor66
üzenetére
& GoodSpeed
Úgy tűnik nem egyedi a probléma, a Windows Defender legújabb frissítésében van a hiba.
A cikkben van -ideiglenes- megoldás is a hiba javítására. (Én inkább megvárom a gyári javítást.)Windows 11 incorrectly warns Local Security Authority protection is off
-
Tybor66
tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Sajnos a "Bezárás" kevés!
Ma reggel a gép indítását követően a tálcán levő kék pajzson ismét a sárga háromszög látható.
A Windows biztonság-ot megnyitva, ugyan úgy a korábbi állapot tapasztalható. A "Bezárás"-ra kattintva, a megjelenő ablakon az engedélyezés után, a pajzson a zöld pipa jelenik meg.
De ha ismételten megnyitod az Eszközbiztonság-ot, a sárga háromszög a szöveggel ugyan úgy ott látható. Áhh...!
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest