Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Elolvastam amiket írtál
EZT A KÉPET TE RAKTAD BE !!!
Ez alapján vettem a fáradságot és KIKERESTEM A NETEN ami azt adta ki hogy egy Office cabinet maradvány.Mi ebben a trollkodás Te
.Ebből meg az következik, hogy nagyon valószínű hogy fals pozitív a riasztás .Ennyi a történet. Azt ha szép nem vagy
ne legyél.Nem trollkodtam, hanem megpróbáltam segíteni.Konkrétan During an installation of the MS Office Plus 2010 the installer specifies that it cannot find the ProPsWW.cab file that is located on the .iso of the installation disc.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Apple MacBook
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Hálózati / IP kamera
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Ebből meg az következik, hogy nagyon valószínű hogy fals pozitív a riasztás .Ennyi a történet. Azt ha szép nem vagy