- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#41133696 #537 üzenetére
Nálam ma megkezdődött az átállás folyamata Windows Defenderre. Az okok a Nortonos topicban is megtalálhatóak, többek között volt egy nem szimpatikus lépésük miszerint a 2015-ös verziók nem fogadták el a 2014-es verziók kulcsát, illetve előjött a régi hiba is, miszerint egy új verzió, több száz MB helyet foglal QT fileok formájában a tárhelyből, a megoldás pedig csak a Norton Removal Toolal való eltávolítással, majd az új verzió ismételt telepítésével érhető el. Aztán jött az ötlet, hogy bár még 198 nap van a N360 előfizetésemből, én ezt már vissza NEM telepítem.
Szóval visszakapcsoltam a Windows Defendert:
Kicsit régen volt már frissítve
Ami azt is jelenti, hogy ennyit tölt le
Így már minden oké.
Most jelenleg még az MBAM Premium van fent mellette, de hamarosan az OFP is felkerül.
Végre, ezt is bekapcsolhatom minden fiókon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Torrent meghívó kunyeráló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kompakt vízhűtés
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest