- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
junior11
üzenetére
Nem tudom, mert pro verzióm van azóta amióta ingyenesen lehetett váltani.De azt tudom, hogy alapértelmezésben igen sok dolog be van kapcsolva a Defenderben .
Vagyis pontosítok.Sok dolog nincs konfigurálva de az olyan mintha be lenne kapcsolva
egypár példa az érthetőség kedvéértValós idejű védelem Ha letiltja, vagy nem konfigurálja ezt a házirend-beállítást, a Windows Defender víruskereső megkérdezi a felhasználót, hogy intézkedjen-e az észlelt kártevőkkel szemben.
Viselkedésfigyelés bekapcsolása
Ha engedélyezi vagy nem konfigurálja ezt a beállítást, a viselkedésfigyelés engedélyezve lesz.Összes letöltött fájl csatolmány vizsgálata
Ha bekapcsolja vagy nem konfigurálja ezt a beállítást, az összes letöltött fájl és csatolmány ellenőrzése engedélyezve lesz.Szóval szerintem a Home verzióban is ugyanezen beállítások vannak és nem hiszem, hogy a defender gyengébb lenne.De nem tudom ilyen módon még nem kerestem rá a defenderre hogy a home az gyengébb lenne mint a proban
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest