Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rendben értem köszönjük szépen :K te meg nyugodtan éld az életed miközben windows-os gépről dolgozol vagy intézzed a dolgaidat, bankolsz munka bármi amire szükséged van és ugye folyamatosan netkapcsolatban vagy, te ott mindig folyamatosan veszélyben meg a több 100 millió másik lakossági vagy céges felhasználó is, aki online van azt megtalálhatják a hekkerek bárhol bármikor a 25H2 biztonsági résekkel megjavított mikrofosch update-ekkel együtt :D mert az ilyen személyek mindig kettő három lépéssel előrébb tartanak ezt fogadjuk el, aki pedig ezen mosolyog az meg is érdemli 😎
    Köszi meglesem amit ide raktál de nem vagyok benne biztos hogy előrébb fog vinni,mert ahogy észrevettem olyan vagy mint a egy céges marketinges alkalmazott aki mindig a hivatalos utakat próbálja meg promótálni mert ebben foglal állást hogy az pont jó úgy ahogy van. ja látom egy lényeges dolgot leírtál hogy az erőforrás igénye eleve magasabb lett a 11-esnek ugye 4 gb ram/a 10 s nek még elég volt három/ hát úgy vettem észre én is :F meg néztem windows összehasonlító videót nagyon király 6 laptopon futtatják a régi windowsokat 11-ig bezárólag xp/11 ig [link]
    Korábban iamikor még tízest használtam a merevlemez után egy sata ssd megváltás volt úgy felgyorsult a rendszer,hogy csak pislogtam, azok az ssd-k 500-600 Mb között tudtak olvasni remek volt.. de már ott a 10 használat közben észrevettem hogy úgy tűnt mintha felesleges dolgok mennének a háttérbe és akkor úgy visszahúzták a teljesítményt ugye a regi 7 meg egy nyolc pont egyhez képest egyből észrevettem a difit aki nem veszi észre az vak 😎
    Szóval így a jól van ringyóz rendszerrel való barátságom a tízessel kezdett megromlani úgy erősen.. :F ja meg abban is biztos vagyok hogy a nyomorult fejlesztők a teljes vezérlöpultot is ki fogják venni az újabb verziókból mert nekik nem tetszik,de az biztos hogy akkor úgy le fogom letörölni és elfelejteni a hétköznapi verziót, mint a sicc és keresni fogok alternatív verziót amibe benne van meg az kapcsolok be amit akarok, a felesleges mikrofosch dolgait meg elfeledem :K
    az előző mini pc-n be az nvme ssd 3700 al a mostani már 5000-rel tud olvasni, ami lehetne 7000 is vagy tízezer de megelégszek ennyivel
    😎 a lapozófájt lecsökkentettem 10 gigára az úgy jó.

és még valamikor így is észreveszem hogy ott a háttérben ott nem tudom hogy mi ott valami történik titokba a fű alatt..akkor is abszolút észreveszem hogy valami történik a háttérben amikor a netkapcsolat aktív még a gép alvó módban van ugye úgy használom, és időnként még bekapcsol mármint a venti hallom hogy pörög, folyamatosan neten hagyom akár 5-10-15 percig is ott valamit csinál titokban.
    Az időzített bekapcsolások, ébresztések is ki van lőve minden,és mégis..hogyha offline akkor lecsillapodik teljesen szóval valami történik ott blauschwartzba ott a titokban szépen a háttérben a nagy testvérrel a kapcsolatban van a rendszer, gondolom..

HCL

No kérem linux esetében ilyesmire van mód ringyozba nincs :N
    azt hogy az erőforrásokat megzabálják a optimalizálatlan alkalmazások az nem újdonság.. ahogy emlékszem 8.1 esetében tök jól működött az egész rendszer a kis nyolc colos tabletemen 😁 ami ugye egy kínai tablet volt és nagyon jó gyors volt akkoriban a tárhely,ilyen 135-140 Mb olvasott..de volt szerencsém laptopon is használni nagyon jó volt villám gyors volt az egész működés 💯 :K

Új hozzászólás Aktív témák