Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Throme

veterán

válasz aginor #97269 üzenetére

Az oly menüjét többen lehúzták már.

Ha csak az OMD vonalat nézem, amellett szerintem nem szabad elmenni szó nélkül, hogy már egy em10 is fejlettebb egy canikon belépő tükrös váznál, fényképező kezelést tekintve.
    Nekem mk 2 van és belépő tükröshöz képest jobban testre szabható a váz kezelése.
    FN1,2,3 , rec gomb, hátlapi iránygombokból 2, mind programozhatók.
    ... és ott van még a 2 tárcsa, szemben az 1 db-bal. Szerintem egy belépő OMD géptől ez elég szép teljesítmény, és nem is biztos, hogy több kell a megcélzott vásárló közönségnek (point & click).
    A felsoroltak pont elegendők arra, hogy az elején a menüben beállítsak mindent, ami kell, és utána csak a gombokat kelljen használni a beállításokhoz, ill. beállítások közti váltáshoz, max még a gyors menüt (most nem tudom a nevét) kell előhívni a kijelzőn.
    Ezért nem látom kritikusnak az oly menüjét.

• CharlieFirpo

tag

válasz aginor #97269 üzenetére

Azt ugye tudod, hogy most nem az én állításaim vitatod, hanem sok észak-amerikai és nyugat-európai madarász épelméjűségét kérdőjelezed meg? :) Kiválóan elvannak a rendszerrel, annyira, hogy komolyan felmerült az OMDS-nél, hogy rájuk fognak a jövőben építeni. Kivételek meg mindig vannak, de az új cég szempontjából nem ezek az emberek, hanem a többség igénye lesz az iránytű.
    Az Olympus menü teljesen szubjektív téma és talán senki sem tudja, hogy van-e ennek olyan jelentősége, ami kihat az eladásokra. Persze tegyék rendbe ezt is, nekem sem tetszik és több év után is szoktam néha ráncolni a homlokom.

#97270 MrChris: hát izé, hogy fogalmazzak, az L mount semmilyen tekintetben nem az én igényeimnek való.

#97272 jaanoo89: paradox módon lehet, hogy ez a magatartás üti be az utolsó szeget az Olympus koporsójába. Mindenki kivár, senki nem vásárol semmit és mindenki a nagy dobást várja, ami számára a tökéletes. Közben a cégnek az üzleti realitás alapján egyetlen dobása lehet legfeljebb. Ha az nem találkozik a vásárlásra is hajlandó többség igényével, akkor kakukk.
    Egyébként én is várok. A beígért PRO telékre. És persze csak akkor lesznek érdekesek, ha az én igényeimnek megfelelnek.
    Pedig számomra még mindig ez az optimális rendszer...

Új hozzászólás Aktív témák