Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
domedee
senior tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Ha odaállok az asszony elé, hogy kell még 2 vaku is az obik mellé, akkor ... Inkább ne részletezzük.

Olyat kell összeraknom, hogy az asszonykám is nyugodtan fotózzon vele, akkor is, ha a gyerekek mellett van. Azért a 45-höz is kell vagy 2 méter. Ő meg inkább játszana velük és ha olyan van, akkor csak felkapja és fotózna.
@MrChris: ez az, amitől én is tartok, hogy még a 45 1.8-ca is kevés lehet adott esetben ahhoz, hogy vaku nélkül fotózzam őket beltérben. Akkor meg talán elég használtan és olcsón egy 30 is, meg egy vaku, hogy derítsek.
@gorgo: a 60-as nem beltérre lenne, hanem kintre. Bentre főleg a 17-t gondoltam, nem portéra, csak életképekhez. És a 30 még mint közbenső lépcső. Ha meg kell, akkor majd a Pancolar 80/1.8 jöhet kintre.
@Mercutio_:Túlagyalni, én? Ugyan, dehogy...
Köszi a felajánlást, a látószöget viszonylag könnyen tudom ellenőrizni a kitobival. Inkább az a gondom, hogy hogyan rakjam össze úgy, hogy árban a legjobban jöjjek ki azzal, hogy minimális obiparkkal legyek és a távlati céllal, mint 12-40/2.8. Nem akarok túl sok obit, anno azért váltottam DSLR-ről is, mert untam, hogy leszakad a hátam és mindig egy teli hátizsákkal megyek. OK, itt kisebbek az obik, tehát egy váltáskában is több fér el, mint régen, de akkor is. 3-4 obitól többel nem terveznék. Annyira nem fotózok sokat és se pénzért, hogy megérje, ha minden célra van külön objektív. -
Ear001
addikt
válasz
hibavissza
üzenetére
Szerintem meg vakuval pont annyira megzavarod a gyereket, hogy sütheted a fotózását, hacsak nem műtermi, beállított képet akarsz csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Iqos cigaretta
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z objektív - Új -
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi a felajánlást, a látószöget viszonylag könnyen tudom ellenőrizni a kitobival. Inkább az a gondom, hogy hogyan rakjam össze úgy, hogy árban a legjobban jöjjek ki azzal, hogy minimális obiparkkal legyek és a távlati céllal, mint 12-40/2.8. Nem akarok túl sok obit, anno azért váltottam DSLR-ről is, mert untam, hogy leszakad a hátam és mindig egy teli hátizsákkal megyek. OK, itt kisebbek az obik, tehát egy váltáskában is több fér el, mint régen, de akkor is. 3-4 obitól többel nem terveznék. Annyira nem fotózok sokat és se pénzért, hogy megérje, ha minden célra van külön objektív.